Plakát na podporu nošení

Nošení miminek je dnes už normální součást péče o malé miminko, ale i o odrůstající batolátka. Nebylo to tak vždycky, ještě před 10 lety obhajoba nošení stála mnoho diskuzí a překladů zahraničních článků. A aby se znáz rozpustily i ty poslední možné obavy, vznikl tento plakát. 

projít na článek

Přijďte Lenire v sobotu okouknout na Kouzlo nošení!

Sobotní celodenní svátek nošení miminek a dětí Kouzlo nošení se měl konat už na jaře, pár dní před akcí ho ale překazily protikoronavirová omezení. Půlrok je pryč a Kouzlo nošení 2020 je tu! 

projít na článek

Slavíme Evropský týden nošení dětí se slevou!

Dnešním dnem začal první ročník celoevropských slavností nošení dětí pod hlavičkou Evropského týdnu nošení dětí. A Lenire se také účastní!

projít na článek

Jak jsme nejeli na výstavu Kouzlo nošení...

Ke konci minulého roku ste se nás čím dál častěji ptali, jeslit s Lenire pojedeme na pražskou výstavu Kouzlo nošení. Lenire moc na výjezdy nevyráží, ale tahle akce vypadala mile, speciálka na nošení, co kdybychom vyrazili naše šátky ukázat také?

projít na článek

Slavíme Mezinárodní týden nošení dětí!

Nošení miminek a dětí je velké téma a tak si zaslouží celý týden oslav, přednášek, akcí po celém světě. A my se k tomuto veselí rádi připojíme. Po celý týden až do neděle nabízíme slevu 10% na všechny šátky Lenire!

projít na článek

Koncert pro Kačku 2023

V pátek 14. dubna od 19.00 v kostelíku U Ježíška pořádáme další Koncert pro Kačku 2023. Přijďte si spolu s námi poslechnout báječnou folkovou muziku! Tradičně Petr Merxbauer a jeho letošní host Michal Willie Sedláček. Koncert je věnován všem, kteří opu

projít na článek