Plán rozvolnění mimořádného stavu na Kanárských ostrovech ve čtyřech fázích, co lze udělat a kdy

Plán rozvolnění ve Španělsku a na Kanárských ostrovech po epidemii Covid-19: co lze udělat a kdy ve čtyřech fázích.  Každá fáze bude trvat dva týdny a provincie postoupí buď do další fáze a nebo se fáze bude opakovat v závislosti na epidemiologické situaci. O tom,  které provincie postupují z jedné do další fáze bude vždy rozhodovat vláda v Madridu. 

projít na článek

Rozvolnění karantény pokračuje, co se může na Kanárských ostrovech od 11. května 2020

Od pondělí 11. května vstoupí ostrov Gran Canaria do fáze 1 rozvolnění. To vše samozřejmě, pokud se nestane něco mimořádného, co by mohlo narušit proces schválení tohoto programu. Podívejme se, co vše lze dělat v první fázi od pondělí. 

projít na článek

Vueling přijme nové zaměstnance na kanárských ostrovech

Letecká společnost Vueling dnes oznámila otevření své nové pobočky na Kanárských ostrovech a rozhodnutí přijmout nové posádky z řad canarios nebo rezidentů. Současně i posílí svou flotilu, která má základnu na ostrovech Gran Canaria a Tenerife. 

projít na článek

Prodej naftových vozidel na Kanárských ostrovech se za dva roky snížil na polovinu

Prodej naftových vozidel na Kanárských ostrovech se za poslední dva roky snížil na polovinu. Vyplývá to  ze zprávy Asociace  dovozců a autorizovaných prodejců na Kanárských ostrovech. 

projít na článek

Na kanárských ostrovech hrozí lesní požáry

Generální ředitelství pro mimořádné události vlády Kanárských ostrovů vyhlásilo dnes večer,  vzhledem k očekávaným vysokým teplotám a velkému suchu,  upozornění na nebezpečí lesních požárů na ostrovech .

projít na článek

Počet nezaměstnaných na Kanárských ostrovech dále klesá

  Podle nových údajů statistického úřadu kles v srpnu počet nezaměstnaných na Kanárských ostrovech v porovnání s červencem o 0,81%. Bez práce je tak celkem 230.185 mužů a žen.

projít na článek