Pláže Maspalomas a Inglés dostanou nová lehátka, ale kdy?

Stav a kvalita lehátek a slunečníků na plážích v největším turistickém centru na Gran Canaria, oblasti Maspalomas, je již delší dobu nejen neudržitelná, ale je také terčem silné kritiky návštěvníků a touroperátorů.

projít na článek

Dobojováno. Pláže Inglés a Maspalomas budou mít po 5 letech nové kiosky!

V únoru budou  konečně po pěti letech nainstalovány  nové plážové kiosky na plážích  Playa del Inglés a Maspalomas.

projít na článek

Pláže v Maspalomas se ve středu opět otevřou, ale ne pro všechny ...

Pláže v Maspalomas, Pasito Blanco, Meloneras, San Augustín a další pláže v  okrese San Bartolomé de Tirajana se ve středu 6. května  znovu otevřou. Přístupné však budou jen pro použi tí povolená ve vyhlášce o stavu poplachu, jak uvádí radnice .

projít na článek

Kvalitní kanárské pláže - 50 pláží získalo ocenění modré vlajky

Ocenění modrá vlajka se uděluje od roku 1988 a pouze jedna pláž se může pyšnit tím, že získala všechny vlajky, je to pláž Playa del Inglés na Gran Canaria (Maspalomas).

projít na článek

Pláže v Maspalomas získají 2.600 nových lehátek

Radnice nakoupí celkem 1.420 nových slunečníků a k tomu i 2.605 nových lehátek. Veřejná soutěž již byla vypsána a termín pro podání nabídek běží přesně do konce letošního roku. Nová lehátka a slunečníky si tak užijí ještě návštěvníci ostrova během svých z

projít na článek

Tradiční vánoční trhy se svařákem na Playa del Inglés

Tradiční německé vánoční trhy se budou konat, tak jako každoročně, i letos v hotelu Maritim Play v srdci Maspalomas, na Playa del Inglés. 

projít na článek