Ples Mediků Žofín 2017

Ples Mediků 2017 na Žofíně je prostě klasika a NEJ párty z celého roku. Tentokrát žádné ABBA retro, ale jen nejnovější hity: Kygo, Garrix, Galantis, Chainsmokers a Weeknd! Plný taneční parket až do zavíračky. Nakonec mě pořadatelé uchlácholili a zahrál jsem pár ploužáku na rozloučenou. Medics ultimate! Váš DJ Jirka Březina The post Ples Mediků Žofín 2017 appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Ples COOP

Společenská akce pro společnost COOP v hotelu Clarion Praha. Noblesní ples, parádní koncert Chinaski v nové sestavě (mimochodem skvělý posun) a na závěr videodiskotéka s moderními hity z let 2010 2017 se špetkou klasických oldies hitovek. DJ Jirka Březin

projít na článek

Takový byl vánoční ples Studia Agentury Bianca 2017

Continue reading Takový byl vánoční ples Studia Agentury Bianca 2017 at BIANCA AGENCY cz.

projít na článek

Maturitní ples

13.ledna 2023 měla svůj velký den naše Péťa. Její maturitní ples se vydařil na jedničku a my jí teď budeme všichni držet pěsti, aby stejně úspěšně složila i ,,zkoušku z dospělosti. The post Maturitní ples appeared first on Dětský domov Senožaty.

projít na článek

Ples Agel

Videodiskotéka Jirky Březiny na Reprezentačním plesu společnosti AGEL. Přes 800 spokojených tanečníků a skvělá párty na závěr plesu DJ Jirka Březina, ples Agel 2019 The post Ples Agel appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Ples Madeta

Výroční ples pro společnost Madeta na Výstavišti v Českých Budějovicích. Videodiskotéka po slovenské legendě Miro Žbirkovi. Stylově jsem navázal s historickými klipy z 80. let, které vždy rozproudí zábavu a následně moderní a žádané hity: Alvaro Soler, Ju

projít na článek