Plesová sezóna je tady! Víte, jakou zvolit kabelku na ples?

Tančíte ráda? Pak jistě využijete příležitost si zatančit na nějakém plese. Podobné společenské události vyžadují vhodné společenské šaty i doplňky. Kromě šperků je nezbytnou součástí vašeho plesového outfitu také elegantní kabelka. Nevíte si s jejím výběrem rady? Která kabelka je na ples ta pravá? S jejím výběrem vám poradíme.

projít na článek

Kabelka a ples – Jaká kabelka by vás měla doprovázet?

Plesová sezóna už započala a to je dostatečný důvod k tomu, abyste si opatřila novou kabelku. Bude to tradiční psaníčko nebo jiný hit? Inspirujte se našimi tipy a radami.

projít na článek

Jak se obléknout na ples?

Plesová sezóna se blíží. V čem vyrazíte na taneční parket?

projít na článek

SDÍLEJ A VYHREJ kabelku jakou jen chceš

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní soutěž. Vyber si kabelku z naší stránky - www.kabea.cz jakou jen chceš a bude tvá. My vybereme 3 z Vás co vyhraju kabelku jakou jste přidali do komentářů!

projít na článek

Jakou kabelku si vzít na velikonoční párty?

Proudloužený víkend se dostává ke svému vrcholu. Oslava konce zimy a příchodu jara je spojena z řadou tradic i pořádáním společenských a zábavných akcí. Oblíbenými jsou velikonoční párty, které se konají třeba na Velikonoční pondělí. Plánujete se podobné

projít na článek

Znáte praktické druhy kabelek pro běžné nošení?

Kabelka je nezbytným módním doplňkem, bez něhož se neobejde žádná žena. Pro každou příležitost se hodí jiný druh kabelky. Na večírek můžete vyrazit s extravagantnějším kouskem, na ples či do divadla je vhodná menší elegantní kabelka či psaníčko. Ale jakou

projít na článek