Plněné žampiony

Jedná se o hlavičky žampionů, které jsou plněny různými ingrediencemi a následně tepelně upravovány pečením nebo smažením.

projít na článek

Plněné papriky

V sezóně rajčat a paprik byl by hřích nevyužít recepty na plněné papriky. Papriky plněné mletým masem v rajské omáčce patří mezi oblíbenou domácí klasiku. Plněné papriky představují slavnostnější pokrm, než je pouhé lečo, které se v tomto období běžně při

projít na článek

Karbanátky se žampiony

Slaninu pokrájíme na malé kostičky, dáme vyškvařit, pak na ni přidáme plátky žampionů, které na ní orestujeme. Maso dáme do mísy, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou okurku (bez semínek), nastrouhaný česnek, nastrouhané rohlíky, hořčici a zchladlé slaninové

projít na článek

Plněné ořechy s ořechovou náplní - recept

Plněné ořechy patří mezi oblíbené vánoční cukroví, jež chutná nejlépe s ořechovou náplní. Recept na ně je velmi jednoduchý a výsledek opravdu stojí za to.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Vepřové na žampionech (2 porce) - 600g

Vepřové na žampionech (2 porce)  Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Hovězí Stroganov (2 porce) - 600g

Hovězí Stroganov (2 porce)  Popis: Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou. Složení: hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar

projít na článek