Plovárenský večer s recentní archeologií

Asociace recentní archeologie pořádá ve spolupráci se spolkem Pěstuj prostor přednáškový večer na plzeňské plovárně (Doudlevecká 71). Dva členové asociace (Martin Cikán a Martin Váňa) zde představí několik témat z oblasti archeologie nedávné minulosti. Akce je vhodná pro zájemce o moderní historii, nadšené návštěvníky památek, ale třeba i urbexery. Přednášky se uskuteční od 19:00 do zhruba 20:30. Plovárna se pro návštěvníky otevře již od 17 hodin.

projít na článek

Exkurze Asociace recentní archeologie 2019

Po loňské přestávce zveme všechny příznivce Asociace recentní archeologie a nadšené návštěvníky památek na naši tradiční jarní exkurzi. Během letošní výpravy, která se uskuteční 30. a 31. března, se společně vydáme na Domažlicko. Tento kraj je z pohledu r

projít na článek

Výstava Oživené pohraničí

Asociace recentní archeologie zve všechny své příznivce, a především zájemce o nedávnou historii a současnost tzv. Sudet na výstavu Oživené pohraničí.

projít na článek

ARA na Mezinárodním dni archeologie

V sobotu 20. října se uskuteční 5. ročník Mezinárodního dne archeologie, během kterého se veřejnosti otevřou brány stovek archeologických institucí po celém světě. Program v Česku naleznete na shrnujícím webu hlavních pořadatelů. Asociace recentní archeol

projít na článek

Hudební večer 2008

V sobotu 15.3.2008 se uskutečnil již druhým rokem Hudební večer , při kterém mohli nejen děti předvést svůj dar hudby nebo zpěvu.

projít na článek

Hudební večer

V sobotu 18.11.2006 od 17 hodin se konal Hudební večer v našem sboru, při kterém účinkovali děti a mládež z našeho sboru, kteří umí hrát na nějaký hudební nástroj, nebo rádi zpívají. Hostem tohoto večera byl bratr Jozef Gabovič s manželkou. 

projít na článek