Plovoucí molo v centru Amsterdamu

Minulý týden jsme měli možnost navštívit tento krásný projekt našich Nizozemských kolegů. Unikátní plovoucí přístavní molo ze dřeva Accoya® v centru Amstrdamu se rychle stalo vyhledávaným a oblíbeným místem k procházkám i odpočinku. Pro tento projekt byl původně navrhován dub a jiné dřeviny. Po důkladném zvážení však bylo jako ideální vybráno dřevo Accoya® pro jeho rozměrovou stabilitu, dlouhou životnost a jasně doložitelnému původu z udržitelných zdrojů. Na podlahu byly použity drážkované profily o rozměru 35 x 145 mm s protiskluzovou úpravou. Ze dřeva Accoya® byly instalovány také lavičky, které byly vyrobeny z masivních lepených hranolů o rozměru 130 x 150 mm.        Příspěvek Plovoucí molo v centru Amsterdamu pochází z Accoya® - dřevo bez kompromisů

projít na článek

Nové fakturační rozhraní v Centru administrace

Zcela jsme přepracovali fakturační rozhraní v Centru administrace. Podívejte se na nové UI fakturace s všemi jeho vylepšeními.

projít na článek

Novinka: LEGO® DUPLO® 10966 Legrace ve vaně: Plovoucí ostrov

LEGO® DUPLO® ostrov se zvířátky přináší skvělou zábavu ve vaně. Zvířátka plavou nebo sedí na ostrově. Dají se spojit i s dalšími stavebnicemi LEGO® Legrace ve vaně.

projít na článek

Nové zboží: LEGO DUPLO 10966 Legrace ve vane:Plovoucí ostrov

LEGO® DUPLO® ostrov se zvířátky přináší skvělou zábavu ve vaně. Zvířátka plavou nebo sedí na ostrově. Dají se spojit i s dalšími stavebnicemi LEGO® Legrace ve vaně.

projít na článek

Změna cen u domény CZ

Od 1.10.2022 dojde ke změně cen prodloužení domény .cz. Prodlužte své CZ domény za stávající ceny ještě dnes. Klidně o více let v centru administrace.

projít na článek

Změna cen u domény EU

Od 1.1.2023 dojde ke změně cen prodloužení domény .eu. Prodlužte své EU domény za stávající ceny ještě dnes. Klidně o více let v centru administrace.

projít na článek