Po škole se procházely školky...

V průběhu října se ve třetím patře pohybovalo nezvykle velké množství "špuntů". Naše škola umožnila slánským školkám návštěvu motýlária a prohlídku biologických sbírek. Motýlárium bylo plné čerstvě vylíhnutých motýlů, p. ředitel zajistil "odborný výklad" odpovídající věku návštěvníků, takže se chodbou občas ozvalo překvapivé: "Jééé!" a "Jůůů!". Věříme, že se motýlárium a přilehlé sbírky možným budoucím studentům školy zalíbily.

projít na článek

Školky ve škole

Po chodbách školy se od Noci vědců přesouvají skupinky špuntů z mateřských školek ve Slaném. Co je nalákalo do školy? Naše tropické motýlárium. 

projít na článek

Fotbal na Hlávkově základní škole

Od září 2009 se mladí schízí každý čtvtek na Hlávkově škole, kde spolu hrají halový fotbal. Fotbal určen pro všechny teanegery, kteří rádi sportují a navazují nová přátelství.

projít na článek

Škola škole - poděkování

Jistě si vzpomínáte na červnovou akci "Škola škole" která byla směřována na podporu povodní postiženou 2. ZŠ v Kralupech n. V.V pátek přišlo do naší školy poděkování za finanční podporu.

projít na článek

Den otevřených dveří na gymnáziu

  V úterý 5.12.2017 proběhl na naší škole Den otevřených dveří. Dopoledne se přišlo několik zájemců o studium se svými rodiči podívat do školy a do vybraných vyučovacích hodin. Při tom se setkali i s hordou cca 30 čertů a andělů kolem Mikuláše, kteří se t

projít na článek

Vánoční dárek škole

Tento víkend se Laborky.cz postaraly o tradiční vánoční výzdobu školy, kterou tak jako dárek věnovaly škole. Jelikož heslem Laborek je motto „Vyšší výkon“, rozšířilo se osvětlení oproti loňskému roku až na 730 metrů. Instalace probíhala o víkendu při akci

projít na článek