Po stopách Guančů - dávných obyvatel ostrova

Jeskyně ve skalách, po staletí využívané tajemnými kněžími půvdních obyvatel ale i novodobými obyvateli Gran Canaria, tajemné rituální kruhy, jeskynní okna, dveře, průchody, místnosti, ale i obydlí z kamenů na strmých skalách nad mořem, to vše vás čeká při výletu po stopách původních obyvatel ostrova. 

projít na článek

Po žlutočerných fanouškovských stopách - zpátky do minulosti IV.

Přinášíme v pořadí již čtvrtý díl Po žlutočerných fanouškovských stopách... Věnovat se budeme tentokrát bronzové sezóně 92/93. A s ní samozřejmě i hromadě fotek, které ji dobře ilustrují.

projít na článek

Gran Canaria - výlet kolem ostrova + Las Palmas

NEJKOMPLEXNĚJŠÍ VÝLET!  Co všechno uvidíte? Skvosty ostrova, památky, přírodu, posuďte sami!  Kanárské Benátky  Puerto Mogán  -  větrný  mlýn  - obří sukulenty -  barevné skály  -  nejvyšší horu Španělska  Pico de Teide na sousední Tenerife (za dobré v

projít na článek

Z Artenara cestou nad centrálním kráterem do Cruz de Tejeda

Celodenní výlet s českým privátním doprovodem, návštěvou jeskynních obydlí, původních kanárských měst, nejvyšší hory ostrova, mladým sopečným kráterem a samozřejmě s trekem v délce 8 kilometrů. Vysokohorská trasa po hraně centrálního sopečného  kráteru os

projít na článek

Výlet kolem ostrova Gran Canaria je opět v nabídce

Klasický okruh kolem ostrova jsme vylepšili o malou zajížďku do hor a vylepšili ho. 

projít na článek

Na Cruz de Tejeda vyroste nová vyhlídka na střed ostrova

Zástupci vlády ostrova (Cabildo de Gran Canaria) a radnice města Tejeda podepsali včera ujednání, jehož cílem je společný postup při vybudování nové vyhlídky v lokalitě Cruz de Tejeda.

projít na článek