Po zimě startují první jarní závody

Po serii náročných zimních survivalových závodů zahajuje jarní a letní sezóna. Zatím ještě doznívají vzpomínky na letošní krutou zimu a jeden z posledních závodů ZIMNÍ HORSKÁ VÝZVA 2013. V únoru se konal jeden z nejtěžších a nejdelších zimních survivalových závodů v ČR. Závodníci ve dvoučlenných týmech museli překonat vzdálenost cca 240 km. Běh kombinovali se sněžnicemi, běžkami nebo skialpovými lyžemi. Celá trasa startovala v Trutnově a pokračovala přes Orlické hory, Jeseníky (Křížová hora, Klepáč, Kralický Sněžník, Smrk, Dlouhé stráně, Praděd, atd.)

projít na článek

Jarní drezurní závody ve fotografiích

Jarní drezurní závody ve Vondrově objektivem Jindry Řeháčkové.>> prohlédněte si fotogalerii

projít na článek

Jarní rybářské závody MO Staňkov

ČRS, z. s., místní organizace Staňkov Vás srdečně zve na jarní rybářské závody na rybníce Vížka 1 v neděli 14. května od 7.00 hodin.

projít na článek

Jarní slalom v Českém Vrbném

Závody na divoké vodě - Jarní slalom v Českém Vrbném ve fotografiích Jindry Řeháčkové.>> vstup do fotogalerie

projít na článek

Rozhovory s jezdci Maxx Formula v Mostě

Dobrý den Veroniko Jaksch,Maxx Formula jela letos první závody v Mostě, jak jste si s manželem, který sedlá velmi rychlou F1 Aguri, své první závody těchto rychlých formulí užili?

projít na článek

Martinice a Dobřany zvou na další závody v motoskijöringu

Tento víkend se pojedou další 2 závody Mistrovství ČR v motoskijöringu „ORION – SHIVA KTM Cup 2015“. V sobotu 14.2.2015 v Martinicích v Krkonoších a v neděli 15.2.2015 v Dobřanech v Orlických horách. Při obou závodech se pojede i Orlický pohár. Díky lepší

projít na článek