Pobočka Plavecká 11, Praha 2 jeod 1.8 uzavřena z důvodu ukončení nájmu.

/*! elementor - v3.13.2 - 11-05-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))} Pobočka Plavecká 11, Praha 2 jeod 1.8 uzavřena z důvodu ukončení nájmu. Zpět na hlavní stránku Článek Pobočka Plavecká 11, Praha 2 je<br>od 1.8 uzavřena z důvodu ukončení nájmu. se nejdříve objevil na Pneucentrum HVT Servis.

projít na článek

Česká pošta oznámení

Česká pošta oznamuje, že v pátek 5. května 2023 bude pobočka Onřejov z provozních důvodů uzavřena. Článek Česká pošta oznámení se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Pobočka Havířov k nepoznání

Naše historicky úplně první pobočka – prodejna na ulici Frýdecká 1a v Havířově-Bludovicích – zcela změnila svou tvář. Nyní zde pohodlně a komfortně nakoupíte vše, co potřebujete nejen ze sortimentu železářství, domácích...

projít na článek

Informace kbrexitu, kosvobození nájmu nemovitostí vr. 2021 akpromíjení DPH uvybraného zboží

Koncem tohoto pracovního týdne vydala daňová správa: Informaci GFŘ k uplatňování DPH u nájmu nemovitých věcí od 1.1.2021, Informaci k dopadům vystoupení spojeného Království z EU v oblasti DPH (BREXIT) od 1.1.2021,Informace k promíjení DPH u dodání dia

projít na článek

Uzavření pokladny MěÚ Břeclav

V pátek 29. září bude z technických důvodů uzavřena pokladna Městského úřadu Břeclav. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Nařízení SVS ukončení veterinárních opatření

Dne 12.1.2023 bylo ukončeno opatření vydané Státní veterinární správou v souvislosti s výskytem ptačí chřipky. Ukončení nařízení SVS (PDF) Článek Nařízení SVS ukončení veterinárních opatření se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek