Počasí Puerto Rico

Aktuální počasí v letovisku Puerto Rico na jihu Gran Canaria s předpovědí počasí. 

projít na článek

Puerto Rico a Puerto Mogán, lodí z Mogán do Puerto Rico

Poznáte přístav Puerto Rico, projdete si přístav Puerto Mogán, rozhlédnete se po pobřeží z vysokých skal. Možnost koupání na pláži s vlnolamy. Zpět z Mogán do Puerto Rico pojedete lodí podél pobřeží. 

projít na článek

V Puerto Rico bylo dnes otevřeno nové obchodní centrum, The Market Puerto Rico

The Market Puerto Rico  má celkem 26 obchodů rozdělených do dvou podlaží, včetně moderní prodejny supermarketu Spar Natural, který byl do dnešního dne jen v Las Palmas). Další obchody jsou (mimo jiné) Estadio Sport nebo Marmare. 

projít na článek

V Puerto Rico se budou opravovat veřejné schody

Vláda Kanárských ostrovů minulý týden schválila r ozdělení finančních prostředků na rehabilitaci turistických oblastí. Okres Mogán získá z těchto fondů částku 200 tisíc eur, která bude použita na rekonstrukci několika schodišť v turistickém letovisku Puer

projít na článek

V Puerto Rico vyroste nový městský park

Radnice města Mogán ve č tvrtek oznámila, že v Puerto Rico vyroste na nevyužitých pozemcích nový rekreační park. Investice ve výši 1,2 milionů eur bude zahájena koncem března a vše by mělo být dokončené za osm měsíců.   

projít na článek

Puerto Mogán a jižní pobřeží

Přístav Puerto de Mogán, vyhlídka nad městem, přejezd do údolí Taurito - pláž, přejezd do Tauro -  pláž Amadores, Puerto Rico - vyhlídka nad městem a přístavem, Arguineguín, Meloneras, Maspalomas a maják FARO. To vše a mnoho dalšího uvidíte v průběhu toho

projít na článek