Pochoďák sekundy

Ve čtvrtek, 29. 6. 2017 se žáci sekundy vydali na pochoďák z Černíče do Dačic. Dojeli vlakem do zastávky Slaviboř a odtud pokračovali pěšky přes Černíč, Velký a Malý Pěčín zpět do školy.

projít na článek

Lyžařský kurz primy a sekundy

Lyžařský výchovně vzdělávací zájezd primy a sekundy našeho gymnázia se uskutečnil ve dnech 8. – 15. 2. 2020 v Krkonoších, Špindlerově Mlýně - Labské, penzionu Lovochemie.

projít na článek

Pochoďák Primy a Tercie

Ve středu 27. června se třídy Prima a Tercie vydaly společně vlakem do Malého Pěčína a dále pěšky do Hříšice, kde jsme navštívili zemědělské družstvo.

projít na článek

Zeměpisná olympiáda

Ve školním kole zeměpisné olympiády zvítězili Martin Uchytil z primy (kategorii A). Dominik Novák ze sekundy (kategorii B), v kategorii C obhájila loňské vítězství Alexandra Palánová z kvarty.

projít na článek

Sněhuláci pro Afriku

Již po druhé se studenti našeho gymnázia zapojili do charitativního projektu Sněhuláci pro Afriku. Žáci primy, sekundy, tercie a kvarty vytvořili různou technikou 67 sněhuláků.

projít na článek

(Kraso)bruslení v Telči

Ve čtvrtek 13. prosince vyrazili žáci sekundy, kvarty a sexty vlakem do Telče bruslit. Letos je na ledě čekalo překvapení – mladé krasobruslařky z Krasobruslařského klubu v Telči, které trénuje pan učitel Petr Procházka.

projít na článek