Pocit pnutí

Pocit pnutí každý z nás někdy okusil. Je to stav, kdy myslíte, že vám pokožka nebo vnitřní orgán snad prasknou. Nejvíce je ohrožena pokožka, jelikož bývá vystavena řadě nejrůznějších vnějších faktorů, jako je klima a venkovní prostředí, chlad, vítr, vzduch, znečištění, horko, klimatizace, ale i tělesných činitelů, jako je nedostatek hormonů nebo hormonální nerovnováhy, nevhodná strava, choroby, léky. Dalším důležitým faktorem je věk, neboť s věkem se pokožka vysušuje. Nezanedbatelný je i vliv pracovního prostředí (používání čisticích prostředků).

projít na článek

Pocit pnutí v podbřišku

Pnutí v podbřišku není nic příjemného. Může se vyskytovat i v případě, že jste drželi dietu a nyní se vracíte zpět ke svému starému způsobu stravování. Signalizuje to tedy přechod z lehkých jídel zpět na těžší. Pocit pnutí způsobuje u žen také každoměsíčn

projít na článek

Svědění kůže

Svědění kůže je velmi nepříjemný pocit, který může být projevem nejen kožního, ale i celkového onemocnění. Někdy je svědění snášeno hůře než bolest, a také se léčebně hůře ovlivňuje. Intenzivním škrábáním se navíc kůže může rozdrásat a škrábance se mohou

projít na článek

5 tipů, jak zvládnout návaly horka

Intenzivn teplo po cel m těle, často spojen s pocen m a zčerven n m kůže. Pocit na omdlen , zrychlen tep i dech. Tyto nepř jemn pocity zaž v až 75 % žen v menopauze. Mohou potr pit i mnohem dř ve a vůbec nemus b t spjat s přechodem. Jak činně bojo

projít na článek

Pochvala poradny

Poradna Santea je úžasná, mladá a dynamická instituce, která se ze všech sil snaží pomáhat lidem v jejich prekérních situacích, které již nejsou schopni sami zvládat. Obě slečny, Tereza Z. i Martina jsou zapáleny do své práce a je na nich opravdu vidět, ž

projít na článek

Přírodní prostředky proti hypoglykémii

Hypoglykémie (nízká hladina cukru v krvi) nastává, když hladina glukózy v krvi klesne pod určitou hranici. Hypoglykémie má řadu příznaků, které obvykle vymizí během 10 až 15 minut po konzumaci cukru. Příznaky mohou zahrnovat některé, nebo všechny z násled

projít na článek