Poděkování Thomas Mann Schule Lübeck

S radostí sdílíme dopis naší nové partnerské školy Thomas Mann Schule Lübeck, se kterou jsme právě úspěšně ukončili náš první výměnný projekt. Máme radost, že se vše zdařilo a těšíme se na další roky spolupráce ... >> The post Poděkování Thomas Mann Schule Lübeck appeared first on Gymnázium Thomase Manna.

projít na článek

Noc vědců - poděkování pomocníkům

Dnes proběhlo v aule poděkování vedení školy všem pomocníkům, kteří se podíleli na Noci vědců 2016.Celý článek a fotografie najdete ZDE.

projít na článek

Škola škole - poděkování

Jistě si vzpomínáte na červnovou akci "Škola škole" která byla směřována na podporu povodní postiženou 2. ZŠ v Kralupech n. V.V pátek přišlo do naší školy poděkování za finanční podporu.

projít na článek

Poděkování

Poděkování Školní knihovna se na počátku kalendářního roku rozrostla o nových 50 svazků odborné i umělecké literatury. Po návratu do školy se budou moci studentky a studenti začíst např. do biografie Kundera od Jana Nováka, Peckova Souhvězdí Gulag, rozs

projít na článek

Přání a poděkování od Hačmoru

  Hačmor by Vám rád poděkoval a popřál. Na konci příspěvku máte skvělé video, které vás určitě pobaví. Než vstoupíte, zapněte si prosím, zvuk.

projít na článek

Thomas Avera Garran: Naše bylinky v tradiční čínské medicíně

Praktický průvodce světem našich bylinek využitelný každým, kdo se zabývá tradiční čínskou medicínou a jejím praktickým využitím v našich neorientálních podmínkách. V knize najdete 58 bylinek běžně používaných v západním světě včetně barevných fotografií.

projít na článek