Podnikejte s VAM systémem v České republice

Pro systém VAM hledáme v České republice partnera Staňte se partnerem silné společnosti VAM systém, která vlastní patent na jedinečný zabezpečovací systém s dokonalou spolehlivostí. Jsme etablovanou značkou, která je na trhu dvacet let. VAM systém znají na Slovensku všichni, postarejte se o to i v Česku! Co Vám nabízíme? Předáme vám naše know-how a vysvětlíme vám všechno v souvislosti se zabezpečením automobilů. K dispozici budete mít i propracovanou webovou prezentaci a zaběhnuté sociální sítě. Síť poboček můžete rozběhnout kdekoli v České republice. Můžete od nás převzít i existující pobočky v Praze, Brně a Ostravě, pokud si to budete přát. Proč jsme se rozhodli hledat pro český trh externího partnera? Partnera pro Českou republiku hledáme proto, že se chceme primárně orientovat na slovenský trh a věci neustále zlepšovat. Mimoto se momentálně soustředíme i na prezentaci zabezpečovacího systému VAM ve Velké Británii. Staňte se členem rodiny VAM a buďte úspěšní spolu s námi! Kontakt: [email protected]

projít na článek

ZonerCloud.cz má nejvýkonnější servery

ZonerCloud.cz představuje nové objektivní srovnání cloudových služeb nabízených předními poskytovateli v České republice, ale i v zahraničí.

projít na článek

Agronomický software

Nabízíme sadu programů pro rostlinnou výrobu. Program Agronom® je nejvíce používaný agronomický software v České republice.

projít na článek

Auratech CZ s.r.o. funguje na 100 % !

Vážení zákazníci, jsme rádi, že i přes turbulentní dění v Evropě a České republice Vás můžeme ujistit, že firma Auratech CZ s.r.o. funguje na 100 %.

projít na článek

Webhosting na systému Windows Server 2008

CZECHIA.COM nabízí jako 1. v České republice komerční webhosting na Windows Srv 2008.

projít na článek

Už 30 let České ILCO hájí práva lidí se stomií aneb od Jánošíkových pásů poLinku psychologické pomoci

Celostátní organizace zastupující práva stomiků vznikla vroce 1992. Vdobě, kdy byl nedostatek pomůcek achyběly vyškolené stomasestry. Dokonce lékaři nedělali stomii nasprávném místě, protože těch, co byli správně informováni, byla jen hrstka. To už jenašt

projít na článek