Podpora Karlovarského kraje

Díky podpoře Karlovarského kraje jsme mohli letos realizovat 2. etapu rekonstrukce oplocení hřiště, když se podařilo nahradit poškozené pletivo v celkové délce 150m.   Karlovarský kraj nám na to přispěl celkovou částkou 64.250 Kč. Dalších 40.000 Kč jsme od Karlovarského kraje obdrželi na podporu naší mládeže. Tyto prostředky jsme vynaložili na nákup tréninkových pomůcek a dresů pro naše mladé fotbalisty a na organizaci letního soustředění. Děkujeme!

projít na článek

Rekonstrukce fasády hist. archivu v Táboře

Rekonstrukce za finanční podlpory Jihočeského kraje Aktuálně došlo k rekonstrukci fasády objektu historického archivu v Táboře za finanční podpory Jihočeského kraje.

projít na článek

Sophos Central: Rozšířená podpora pro Windows Server 2012/2012 R2

Společnost Microsoft ukončí hlavní podporu operačních systémů Windows Server 2012 a Server 2012 R2 dne 10. října 2023. Článek Sophos Central: Rozšířená podpora pro Windows Server 2012/2012 R2 se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Karel Havlíček: Jak pomoci ekonomice? Vše zjednodušit a nekomplikovat!

Karel Havlíček, předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Nejdůležitější je vše zjednodušit a nekomplikovat. Česká republika má 62 různých strategií. Deset z nich, které vznikly v poslední době, se týká podnikání. To je neštěstí.

projít na článek

Astra 4.7: Předvolby záhlaví a podpora SVG

Nejnovější aktualizace Astra šablony nese označení 4.7 a obsahuje mimo jiné nové možnosti nastavení záhlaví a podporu populárního obrázkového formátu SVG. Nové funkce Pojďme si představit nové funkce obsažené v této aktualizaci. Předvolby záhlaví Nově v s

projít na článek