Podporujeme rockový festival Hafest

Mediálně podporujeme  rockový festival Hafest, který pořádá nezisková organizace Ha Kultura. i-Senior.cz: Hafest: Poraďte vnoučatům kam vyrazit za hudbou Juliette.cz: Nenech si ujít Hafest s Vypsanou Fixou The post Podporujeme rockový festival Hafest first appeared on MediaStar.

projít na článek

Podporujeme Hlučínský majáles

Mediálně podporujeme Hlučínský majáles, který pořádá nezisková organizace Ha Kultura. i-Senior.cz: Pozvánky na květinový průvod Hlučínského majálesu Juliette.cz: Neseď doma, vydej se na Hlučínský majáles LaCultura.cz: Hlučínský majáles zavítá na zámecké n

projít na článek

Speed Festival 2023

Naše podzimní vyjíždka 23. 9. 2023 nás zavedla na Speed Festival do České Lípy. [See image gallery at rollsroyceclub.cz] The post Speed Festival 2023 appeared first on Rolls-Royce & Bentley Club ČR.

projít na článek

Cestovatelský festival 2023

22. dubna 2023 od 10:00 do 22:00, Centrum Paraple Cestovatelský festival | PARAPLEThe post Cestovatelský festival 2023 first appeared on Česká společnost pro míšní léze.

projít na článek

Festival minipivovarů na Pražské hradě

Od 9.6.-10.6. můžete za námi dorazit na Pražský hrad do Královské zahrady, kde se bude konat skvělý festival.

projít na článek

Novinka Spark

Pro rockový magazín Spark jsme zhotovili objednávku dárkových balení dvou pivních sklenic 0,3 l na noze, umístěných do červeno-černé dárkové krabice. Na víku krabice je na přání zákazníka vytištěno logo. Samotný pískovaný motiv skvěle kontrastuje s černým

projít na článek