Podzimní dovolená v Chorvatsku

Blížící se podzim ještě neznamená, že končí dovolenkové období, ba naopak. Příjemnější klima vybízí k poznávání Střední Evropy. Pokud jste letos v létě nestihli své oblíbené Chorvatsko, možná je nejvyšší čas okusit jeho krásy právě na podzim. Vyberte si vhodné ubytování v Chorvatsku a pusťte se do plánování nezapomenutelné dovolené. Hotely na Makarské Spousta lidí má Makarskou spojenou pouze s koupáním. Ano, tomu tak opravdu je. Málokdo však tuší, že právě podzimní návštěva této oblasti je jako stvořená pro absolvování nejrůznějších výletů a poznávání. Zaměřte se na hotely na Makarské, z nichž to budete mít jenom kousek k františkánskému klášteru nebo baroknímu kostelu sv. Marka. Právě Kačićovo náměstí má svoje kouzlo, jemuž byste měli věnovat drahocenný čas. Pokud ovšem máte Makarskou projetou křížem krážem, není nic snazšího než v Chorvatsku vyrazit jinam. Vsaďte na hotely v Crikvenici, kde si každý najde to své. Navštivte archeologické naleziště Kotor, podívejte se na tamní olivový lis pocházející ze staré doby a neopomínejte ani na výlety lodí po okolí. Tohle všechno je zárukou nezapomenutelné dovolené se vším všudy. Kvalitní ubytování je základ Ať už bude podzimní dovolená v Chorvatsku nabývat nejrůznějších podob, vždy byste měli klást důraz na volbu komfortního, pohodlného a všestranného ubytování. Přece jenom, od něj se odvíjí vaše celková spokojenost. V tomto směru jistě neotálejte a využijte hotely a ubytování na Hotely.cz. Tento portál sdružuje přemíru ubytovacích zařízení po celé Evropě, včetně Chorvatska. Konkrétní hotely můžete volit na základě nejrůznějších kritérií. Pro někoho bude důležitý typ stravování, pro jiného zase přidružené služby. Nenechávejte plánování podzimní dovolené na poslední chvíli a vyberte si hotel v Chorvatsku za bezkonkurenční cenu. Je nejvyšší čas na rezervaci pokoje. The post Podzimní dovolená v Chorvatsku appeared first on Navštěvujeme.CZ.

projít na článek

Tip na Dovolenou v Chorvatsku

DOVOLENÁ V CHORVATSKU Na základě vlastních zkušeností získaných za několikanásobných pobytů můžeme doporučit ubytování v apartmánech v Chorvatsku, jižní Dalmácie, poloostrov Pelješac, letovisko Orebič. Výběr lze uskutečnit z 5 apartmánů o kapacitě ubytova

projít na článek

Podzimní prázdniny

Vážení rodiče a žáci, ve dnech 26.-27.10. jsou podzimní prázdniny. Výuka se tedy nekoná. Budeme se těšit opět v pondělí! Článek Podzimní prázdniny se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.

projít na článek

Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021

POZOR! Musíme si také odpočinout, abychom mohli plnit vaše přání po zbytek roku. Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021. Děkujeme za pochopení. Článek Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021 se nejdříve objevil na TTK CZ.

projít na článek

Lipno a Šumava – ideální letní dovolená

Domácí dovolená má co nabídnout Vybrat vhodnou letní dovolenou je The post Lipno a Šumava – ideální letní dovolená first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

Celozávodní dovolená 2022

Ve dnech 25. 7. až 7. 8. 2022 bude probíhat celozávodní dovolená společnosti TOMA, a.s. The post Celozávodní dovolená 2022 appeared first on Areál TOMA Otrokovice.

projít na článek