podzimní fotosoutěž

Už jste si všimli? Podzim přichází a s ním nádherná každoroční paleta barev! Užijte si proto procházky naší krásnou přírodou a vyfoťte místo, které je vašemu srdci blízké.  Připravili jsme pro vás jedinečnou Podzimní fotosoutěž, ve které můžete vyhrát  jeden ze 3 balíčků cen až v hodnotě 3 000 Kč.  Až do 30. listopadu 2023 nám můžete na email [email protected] zasílat fotografie podzimní přírody. Každý může soutěžit i s více fotkami a zvýšit tak svou šanci vyhrát! Jedinou podmínkou je popsat místo, kde jste fotku pořídili a nezapomenout, že musí spadat do územní působnosti naší MAS! Pokud si nejste jistí, o jaké území jde (a my bychom se nedivili), na webu naší místní akční skupiny najdete podrobnou mapu.  Tak neváhejte a vyrazte do přírody …a nezapomeňte si foťák!:)    MAS Brána Brněnska (branabrnenska.cz)

projít na článek

Letní fotosoutěž 2016

Letní fotosoutěž 2016 Děkujeme všem účastníkům i hlasujícím v soutěži. Gratulujeme vítězům. Pro připomenutí výhry v soutěži byly: místo Vinný balíček na dvě noci v rekonstruovaném pokoji místo Romantický pobyt na dvě noci v rekonstruovaném pokoji místo

projít na článek

Letní fotosoutěž 2022

Jako každý rok byla přes léto byla vyhlášena fotosoutěž. Letos na téma Co nám to vyrostlo? Tříčlenná komise ve složení Eva Mišnerová, Blanka Dvořáková a Alena Bulvasová vyhodnotila fotografie a určila tyto vítěze: 1. místo    Maruška Srbková s úrodou dýní

projít na článek

Podzimní lekce

Podzimní lekce Nordic Walkingu pro seniory už jsou v plném běhu. Abyste nepřišli o žádnou z našich pravidelných lekcí, přinášíme před “podzimní sezonou” shrnutí toho co, kdy a kde..

projít na článek

HALLOWEEN A PODZIMNÍ VÝZDOBA

Školáci si svůj kout před školou podzimně vyzdobili dýněmi a květiny v truhlících vystřídaly podzimní aranže.

projít na článek

6.10.2018 Podzimní část 15. ročníku kolvětrání

Podzimní část dalšího ročníku kolvětrání se opět blíží. A jako každý rok tuto dobrou akci podporujeme. Projedete se s námi? Příspěvek 6.10.2018 Podzimní část 15. ročníku kolvětrání pochází z Středočeská ovocnářská unie z.s.

projít na článek