Podzimní novinky

Podzimní novinky Představujeme několik vylepšení, které vám zpříjemní využívání robotích služeb. Podrobný přehled nabízí aktualizovaná historie změn v aplikaci. Export seznamu faktur Mnozí z vás nám napsali, že by se hodilo mít kromě exportu do Excelu, který obsahuje všechny vlastnosti faktur, ještě zjednodušený export – spíše seznam faktur. Naučili jsme ho tedy robota a obsahuje pouze výběr sloupců: Dřívější typ exportu teď najdete ve výběru jako Excel (kompletní) . Sloupec Celkem s DPH na řádku faktury Zvlášť ti z vás, kteří fakturují neplátcům DPH by mohli ocenit, že si nově mohou zapnout, aby se na řádku faktury zobrazovala i cena Celkem s DPH. Tuto možnost najdete v Nastavení > Vzhled faktur. Výdajový pokladní doklad K fakturám, které mají metodu platby Hotově , vám už nějaký čas robot nabízí vytisknutí příjmového pokladního dokladu. Ve stejném duchu jsme ho teď naučili, aby vám u nákladů placených v hotovosti nabídl vytvoření výdajového pokladního dokladu. Koš pro smazané náklady Analogicky ke koši pro smazané faktury jsme připravili možnost vrátit k účetnímu životu i smazané náklady. Koš najdete v pravém menu na obrazovce nákladů.

projít na článek

Podzimní Kroměříž

Podzimní Kroměříž CELÁ GALERIE The post Podzimní Kroměříž appeared first on Lukáš Puchrik Photography.

projít na článek

Podzimní momentky

Asi v půlce listopadu jsem strávil jedno příjemné dopoledne ve Violce s dětmi. Chtěl jsem udělat pár fotografií do našich propagačních materiálů. Zde je pár momentek ze školky i ze zahrady. Krásný podzim všem! The post Podzimní momentky appeared firs

projít na článek

Anketa: Do kdy potrva aktualni podzimni sezona?

Do kdy potrva aktualni podzimni sezona? Jedno kolo, 2 az 3 kola, 4 az 6 kol, 7 az 10 kol, Odehraje se cela, Ona uz zacala?

projít na článek

Novinky z Tipli #10

Neděle! Den jako malovaný. Den stvořený pro odpočinek, válení se v posteli a relaxaci. Nebuďte labutě a mrkněte na naši pravidelnou rubriku Novinky z Tipli. A klidně rovnou z postele!

projít na článek

Novinky na Ježkově statku

Novinky na Ježkově statku od 11.5.2020 Od 11.5.2020 pro Vás otevíráme letní zahrádku Otevírací doba je od 11:00 do 20:00 Poslední objednávku na jídlo přijímáme do 19:30 Nachystáno pro Vás máme naše stálé menu a denní menu Veškerá jídla Vám rádi nachystá

projít na článek