Podzimní prázdniny

Dobrý den, vážení zákazníci společnosti Big Tweak s.r.o. Rádi bychom vás informovali, že od 5. do 16. září 2020 budeme uzavřeni, protože jedeme na dovolenou, ale stále budeme v kontaktu.Můžete nám zavolat na +420 608 210 867 nebo zanechat zprávu a určitě vás budeme kontaktovat. S pozdravem, tým Big Tweak s.r.o.The post Podzimní prázdniny first appeared on Oprava počítačů a notebooků v Praze.

projít na článek

Podzimní prázdniny

Vážení rodiče a žáci, ve dnech 26.-27.10. jsou podzimní prázdniny. Výuka se tedy nekoná. Budeme se těšit opět v pondělí! Článek Podzimní prázdniny se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.

projít na článek

Prázdniny skončily, ale u nás je sezóna v plném proudu!

Využijte naší podzimní nabídky a přijďte si pro okna a dveře vyráběné zcela u nás ze špičkových Německých profilových systémů.

projít na článek

MIMOŘÁDNÉ SOUSTŘEDĚNÍ PŘED MS

Celé podzimní prázdniny 26.10. - 29.10. věnujeme plánovanému intenzivnímu soustředění před mistrovstvím světa. INTENZIVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ PŘED MS ST 26:10: 09:00 - 11:00 Crazy Dance

projít na článek

Prázdniny skončily

Prázdniny skončily a škola zase začala. Přejeme vám co nejlepší učitele a prima kamarády na základce i na střední! A nezapomeňte, že Komunitní centrum v Bryksově ulici č.40 je i se svými aktivitami otevřené každý pracovní den od 9.00 do 17.00 hodin. Těší

projít na článek