Podzimní prodej výrobků na podporu hospice přinesl krásný finanční dar. DĚKUJEME!

Jana Vozábová a Šárka Jiránková jsou milé dámy, které se rozhodly podpořit lůžkový hospic prodejem svých vlastnoručně vyrobených předmětů. Prodej výrobků vynesl neuvěřitelných 87 100 Kč. Velmi děkujeme oběma dámám i všem dárcům! Prodej proběhl dne 12. 11. v Libici nad Doubravou a 17. 11. v Havlíčkově Brodě při tradičních trzích. Dalšími dobrovolnicemi, jejichž výrobky na podporu lůžkového hospice bylo možné na akcích zakoupit, jsou Blanka Pešková, Zuzana Ningerová, a Olga Ningerová Šimková. DĚKUJEME!

projít na článek

Liberecký kraj každoročně podporuje lůžkový hospic

Liberecký kraj nás v roce 2023 podpořil ze svého rozpočtu částkou 2 200 000 Kč. Tyto finanční prostředky byly použity na podporu lůžkového hospice. Děkujeme!

projít na článek

Statutární město Liberec podporuje hospic

Statutární město Liberec nás v roce 2023 v rámci systému 6Kč/obyvatele podpořilo ze svého rozpočtu částkou 590 922 Kč. Tyto finanční prostředky byly určené na podporu lůžkového hospice.   Děkujeme.

projít na článek

Obnova vozového parku hospice díky dárcům pokračuje

Na přelomu roku 2023/2024 jsme díky finanční podpoře dárců Nadace AGROFERT, Liga proti rakovině, z.s. a Nadace EURONISA pořídili nový vůz Dacia Jogger.   Terénní služby poskytujeme již od roku 2009. Postupně obnovujeme vozový park našeho hospice, aby tým

projít na článek

Setkání týmu Hospice Mezi stromy

V sobotu 27. května se konalo setkání týmu Hospice Mezi stromy, tentokrát ve slavnostním duchu. Vzpomínali jsme a zrekapitulovali naši práci za uplynulých 8 let. V souvislosti s aktuálním vývojem projektu jsme v rámci členské schůze nastavili novou org

projít na článek

Město Turnov podporuje hospic

Město Turnov podporuje každoročně Hospic sv. Zdislavy. V letošním roce poskytlo částku 70 000 Kč. Prostředky byly využity na částečnou úhradu mzdových nákladů lékaře lůžkového hospice a na vymalování prostor lůžkového hospice.   Děkujeme!

projít na článek