Podzimní prodejní akce Wavin

Nakoupíte, jíte! Pracujete se systémem Wavin PP-RCT? Pak Vás rádi odměníme! Co pro to udělat? Kupte produkty systému Wavin PP-RCT v minimální hodnotě 3 000Kč Tvarovky PP-RCT   Wavin PP-RCT EVO Wavin PP-RCT STABI Wavin PP-RCT BASALT Wavin PP-RCT BASALT CLIMA Vyplňte registrační formulář a připojte fakturu Zde https://promo.wavin.com/cs-cz/nakoupis-jis vyplňte registrační formulář a připojte čitelnou fotografii nebo sken faktury. Fotografie/sken faktury musí obsahovat identifikační údaje společnosti a položky s produkty Wavin, na které se akce vztahuje. Akce se během jejího trvání můžete účastnit 3x. Získejte Foodora slevový kupón Po ověření registračních údajů a validaci faktury obdržíte na své registrované telefonní číslo textovou zprávu se slevovým kupónem v hodnotě 200 Kč, který můžete použít při objednávce jídla a pití z aplikace Foodora. Kód obdržíte do 3. pracovních dnů. Využijte kupón Foodora kdekoliv v ČR! Akce trvá od 1.10.2023 do 30.11.2023 a pro získání kupónu je rozhodující datum na faktuře. Účastníkem Akce může být: podnikatel (fyzická osoba, právnická osoba nebo organizační složka, bez právní subjektivity, jemuž zákon přiznává způsobilost k právním úkonům), který ke dni registrace na akci a v době akce provozuje registrovanou obchodní činnost v oblasti České republiky v oblasti instalace/montáže výrobků uvedených v §1 bod 6. Kompletní pravidla akce najdete zde. Článek Podzimní prodejní akce Wavin se nejdříve objevil na Richter+Frenzel.

projít na článek

Podzimní akce -Prodloužena

https://kapelasro.cz/wp-content/uploads/2023/11/Úvod-YouTube-1920x1080-px-2-1.mp4The post Podzimní akce -Prodloužena first appeared on Kapela s.r.o..

projít na článek

Podzimní akce Uložte odpad, nakupte materiál

The post Podzimní akce – Uložte odpad, nakupte materiál first appeared on Kapela s.r.o..

projít na článek

Konference Biomasa, Bioplyn a Energetika 2024

[Akce] Jako každý rok pro Vás připravujeme tradiční podzimní konferenci Biomasa, bioplyn a energetika. Letos se sejdeme ve dnech 12. – 13. listopadu 2024 v hotelu LH Hotel Dvořák v Táboře.

projít na článek

Podzimní turnaj v nohejbale 05.11.23 pozvánka

Zveme Vás k účasti anebo k fandění na akci tradiční podzimní turnaj v nohejbale o putovní Pohár loděnice Kde: za loděnicí na Kamencovém jezeře v Chomutově Kdy: pátek 05.11.23 9:30 hod. losování z klobouku 10:00 hod. zahájení turnaje na hřišti

projít na článek

Editorial MILE 2

Podzimní vydání magazínu Mile  bylo šustivé a vonělo papírem. Fotostory z Rudického lomu kde písek, suché květiny a romantická víla, spolu sehráli nádhernou podzimní kompozici. Bohatě prostřený stůl a liška Bystrouška co servíruje čokoládu se švestkami. P

projít na článek