Podzimní sezóna je zde - prohlédněte si fotogalerii

Podzimní sezónu jsme zahájili ve čtvrtek 15.9. tra dičně v Kaštanu. Kultury chtivých diváků se příliš nesešlo (bylo ještě hezky :-), ovšem Ti, kdo dorazili, byli obdarováni čtyřmi pohledy na svět. Skutečností, že ADHD se týká kohokoli z nás (Adam Rut), že poezie k některým písničkářům neodmyslitelně patří (Michal Bystrov), že inspirace je všude kolem nás a složit píseň s využitím kulisy na pódiu je běžný umělecký postup (Petr Nikl); a do noci jsme odcházeli s vírou a nadějí (Karel Vepřek). ​ Fotografie pořídil a svědectvím z večírku doplnil Martin Myslivec,  prohlédnout si je můžete zde.

projít na článek

Podzimní sezóna zahájena, prohlédněte si fotografie z 16.9.

Pěkně vyvážený, trojvrstvý sendvič!  Caine-Mi, Zuzana Dumková, Michal Bystrov . Každý z úplně jiného světa, dohromady nový vesmír. Takto jsme zahájili podzimní sezónu na Kaštanu v pondělí 16. září 2019. Tradiční poděkování Martinu Myslivcovi, našemu dvorn

projít na článek

Fotografie z prvního podzimního večera

Podzimní sezóna 2018 zahájena. První, nově trojdílný večer s Dášou Voňkovou, Karlem Diepoldem a Karlem Vepřekem proběhl v Kaštanu v úterý 11.9., fotografoval Martin Myslivec - děkujeme!  Fotogalerii si můžete prohlédnout třeba zde.

projít na článek

Podzimní sezóna začala 14.9., foto přiloženo

Podzimní sezónu Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu jsme otevřeli ve čtvrtek 14. září. Hráli: Petr Linhart, Karel Vepřek, Michal Bystrov a Adam Rut. Fotografoval Martin Myslivec.  Fotografie najdete zde.  Děkujeme všem za společně příjemný večírek!

projít na článek

PODZIMNÍ LOV KAPRŮ NA PÁDU 2022

Zdravím všechny příznivce rybolovu na řece Pád v Itálii Podzimní počasí dorazilo k nám na řeku Pád. Naši klienti, kamarádi, příznivci rybolovu na Pádu k nám přijeli zkusit štěstí v podzimním lovu kaprů. Letošní podzim byl velmi proměnlivý na teploty. Někt

projít na článek

Djerba foto

Prohlédněte si fotogalerii na co se můžete těšit na Djerbě. Článek Djerba foto se nejdříve objevil na Dovolená Exotika.

projít na článek