Podzimní turnaj v nohejbale 05.11.23

V neděli 05.11.23 se uskutečnil u naší loděnice další ročník podzimního turnaje v nohejbale. Stejně jako loni se na hřišti sešlo 6 chlapů, tedy dost málo na napínavý zápas. Takže se chlapi dohodli, že se složení dvojic bude zápas od zápasu měnit a sčítat se budou body nikoli po dvojicích, ale po jednotlivcích. A pak se vrhli do tvrdých duelů a podrobili se nekompromisní vyřazovací pavoučí síti, která na konci utkání ukázala na vítěze. Vítězství si vykopal dle očekávání Dan Novotný jen s drobným bodovým náskokem před Karlem Mihalem. Na stříbrnou příčku si sáhl Luděk Hrbek s drobným bodovým náskokem před Ondrou Benkem. A k bronzu si přivoněl Stankáč s drobným bodovým náskokem před Brankem. Nad dodržováním fair play a nad celou akcí obecně bděla Jitka a Viki Legati, kteří všem vítězům předali hodnotné barevné diplomy. Proudy šampaně a buřty s hořčicí byly příjemnou tečkou za příjemně stráveným dnem. Sláva vítězům, v šest poraženým ! Zapsal Petr Smítka Obrázky z akce (Martin Franc)

projít na článek

Podzimní turnaj v nohejbale 05.11.23 pozvánka

Zveme Vás k účasti anebo k fandění na akci tradiční podzimní turnaj v nohejbale o putovní Pohár loděnice Kde: za loděnicí na Kamencovém jezeře v Chomutově Kdy: pátek 05.11.23 9:30 hod. losování z klobouku 10:00 hod. zahájení turnaje na hřišti

projít na článek

Podzimní akce -Prodloužena

https://kapelasro.cz/wp-content/uploads/2023/11/Úvod-YouTube-1920x1080-px-2-1.mp4The post Podzimní akce -Prodloužena first appeared on Kapela s.r.o..

projít na článek

Podzimní akce Uložte odpad, nakupte materiál

The post Podzimní akce – Uložte odpad, nakupte materiál first appeared on Kapela s.r.o..

projít na článek

Editorial MILE 2

Podzimní vydání magazínu Mile  bylo šustivé a vonělo papírem. Fotostory z Rudického lomu kde písek, suché květiny a romantická víla, spolu sehráli nádhernou podzimní kompozici. Bohatě prostřený stůl a liška Bystrouška co servíruje čokoládu se švestkami. P

projít na článek

Barvy a vzory novinek podzimní kolekce Prestigious

Abstract, Journey Beyond, Hamptons, Twilight, Gatsby, Luna, Reflections, Artisan, Starbust, Stockholm, Drift. Designové portfolio materiálů pro nadcházející sezónu je gejzírem barev, textur a vzorů.

projít na článek