Podzimní výlovy 2023

Třeboňsko má mnoho co nabídnout po celý rok, ale na podzim má k dispozici ještě něco extra. A jsou to kulturně i chuťově bohaté výlovy místních rybníků. Nenechte si ani letos tuto tradiční a velmi oblíbenou akci ujít! Na Třeboňsku se každý rok na podzim loví přibližně dvě stovky rybníků. Z těchto rybníků Rybářství Třeboň vybírá několik nejznámějších, a na ty zve nejširší veřejnost. Na těchto vybraných výlovech se počítá s hojnou účastí veřejnosti a tak nechybí občerstvení, možnost nákupu ryb i vyhrazená místa na parkování. Navštivte podzimní Třeboňsko i vy, a přijďte sledovat rybářské řemeslo při výlovu v praxi. A nezapomeňte si včas zarezervovat váš pobyt u nás! Termíny výlovů: Datum Název rybníka Výměra v ha     Katastr. území     13. – 15. 10. Rožmberk     642 Stará Hlína 18. – 20. 10. Horusický 437 Horusice 30. 10. – 2. 11. Dvořiště 387 Slověnice 6. – 8. 11. Svět 211 Třeboň 20. – 22. 11. Bošilecký 200 Bošilec Bližší informace naleznete zde.  The post Podzimní výlovy 2023 appeared first on www.ubytovanimacku.cz.

projít na článek

Začaly podzimní výlovy a zarybnění rybářských revírů

Je září a podzimní výlovy rybníků a stím spojené zarybnění rybářských revírů pomalu začíná. O minulém víkendu bylo vysazeno...

projít na článek

Podzimní výlovy a zarybňování revírů

V současné době jsou v plném proudu podzimní výlovy rybníků a chovných zařízení místních organizací Západočeského územního svazu. I přes nepříznivý stav vody v průběhu roku a poměrně teplé počasí v letních měsících byly přírůstky na rybnících velmi dobré.

projít na článek

Výlovy rybníků

Přišel podzim a sním i výlovy rybníků a vysazování ryb do revírů. Nejvíce výlovů a vysazení ryb proběhne o sobotách a nedělích měsíce října. Ale již v září probíhá vysazování ryb do revíru Zpč. ÚS.

projít na článek

Začaly výlovy a první zarybnění revírů v letošním roce

Jarní počasí dorazilo dříve, než je obvyklé, a proto již začaly první výlovy komorových rybníků a zarybňování rybářských revírů.

projít na článek

Začíná období výlovů a rozvozu násad do místních organizací

Letošní obzvláště teplá zima posunula jarní výlovy o 2 až 3 týdny dopředu a již koncem měsíce února proběhly první výlovy a nasazování rybích násad. Násady ryb jsou určeny k dalšímu chovu, nebo pro zarybnění rybářských revírů...

projít na článek