Výlovy chovných rybníků ČRS Územního svazu města Prahy a zarybňování pražských revírů probíhá od druhé půlky září téměř každý den. Od začátku letošního roku do 14. 10. 2023 byly rybářské revíry ČRS ÚSMP a rybníky s lovem ryb na udici zarybněny už v hodnotě cca 10 miliónů Kč. Do konce roku to bude více jak trojnásobek. Po dokončené opravě funkčních objektů údolní nádrže Hostivař bylo od 12. října zahájeno také zarybňování této významné pražské vodní plochy. Nejprve dravými rybami z výlovu největšího pražského rybníka Počernický velký a následující dny pak kaprem a ostatními druhy ryb. Masívní zarybňování sportovních vod Územního svazu města Prahy je stejně tak jako každý rok praktikováno z výlovů vlastních chovných rybníků a z větší části pak nákupem ryb od cizích dodavatelů. Především od jihočeských produkčních rybářů. Stále trvá příjemné počasí, kterého si sportovní rybáři náležitě užívají. Zdeněk Mužík – jednatel ČRS ÚSMP Fotografie Zobrazit více Článek Podzimní výlovy chovných rybníků a zarybňování pražských revírů se nejdříve objevil na RYBÁŘI PRAHA.
V sobotu 25.9 a v neděli 26.9.2021 proběhnou na revíru Vltava 24 závody – Kvalifikace LRU přívlač na mistrovství světa 2022. Proto bude v těchto dnech uzavřena část revíru. Závodní úsek bude od ústí náhonu z těstáren nad kempem Poslední Štace (GPS 48°553.
projít na článekDnes jsme vysadili do revíru 150 kg sivena amerického o průměrné váze 0,8 kg. Vysazen byl v horní části revíru na několika místech. (8)(1)
projít na článekVe čtvrtek 26. října 2023 byl vyloven rybník Podviňák u Českého Brodu a z bohaté produkce tohoto chovného rybníka, který je ve vlastnictví ČRS Územního svazu města Prahy, byly zarybněny převážně rybářské revíry Labe 20 a Labe 20 A. Do hlavního toku Labe b
projít na článekVážení rodiče a žáci, ve dnech 26.-27.10. jsou podzimní prázdniny. Výuka se tedy nekoná. Budeme se těšit opět v pondělí! Článek Podzimní prázdniny se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.
PODZIMNÍ SPECIALITY V RESTURACÍCH GASTROINOVACE.cz redakcePodzim je požitkem pro milovníky dobrého jídla. Dozrává ovoce, zelenina, lesy jsou plné hub a k tomu začínají myslivecké hony. Dopřejte si třeba srnčí medailonky na rozmarýnu, dýňové rizoto či jele
projít na článek