Podzimní výlovy chovných rybníků a zarybňování pražských revírů

Výlovy chovných rybníků ČRS Územního svazu města Prahy a zarybňování pražských revírů probíhá od druhé půlky září téměř každý den. Od začátku letošního roku do 14. 10. 2023 byly rybářské revíry ČRS ÚSMP a rybníky s lovem ryb na udici zarybněny už v hodnotě cca 10 miliónů Kč. Do konce roku to bude více jak trojnásobek. Po dokončené opravě funkčních objektů údolní nádrže Hostivař bylo od 12. října zahájeno také zarybňování této významné pražské vodní plochy. Nejprve dravými rybami z výlovu největšího pražského rybníka Počernický velký a následující dny pak kaprem a ostatními druhy ryb. Masívní zarybňování sportovních vod Územního svazu města Prahy je stejně tak jako každý rok praktikováno z výlovů vlastních chovných rybníků a z větší části pak nákupem ryb od cizích dodavatelů. Především od jihočeských produkčních rybářů. Stále trvá příjemné počasí, kterého si sportovní rybáři náležitě užívají. Zdeněk Mužík – jednatel ČRS ÚSMP Fotografie Zobrazit více Článek Podzimní výlovy chovných rybníků a zarybňování pražských revírů se nejdříve objevil na RYBÁŘI PRAHA.

projít na článek

Uzavření části revíru 25.9 a 26.9

V sobotu 25.9 a v neděli 26.9.2021 proběhnou na revíru Vltava 24 závody – Kvalifikace LRU přívlač na mistrovství světa 2022. Proto bude v těchto dnech uzavřena část revíru. Závodní úsek bude od ústí náhonu z těstáren nad kempem Poslední Štace (GPS 48°553.

projít na článek

První vysazení v roce 2021

Dnes jsme vysadili do revíru 150 kg sivena amerického o průměrné váze 0,8 kg. Vysazen byl v horní části revíru na několika místech. (8)(1)

projít na článek

Výlov rybníka Podviňák a zarybnění revírů Labe 20 a Labe 20 A

Ve čtvrtek 26. října 2023 byl vyloven rybník Podviňák u Českého Brodu a z bohaté produkce tohoto chovného rybníka, který je ve vlastnictví ČRS Územního svazu města Prahy, byly zarybněny převážně rybářské revíry Labe 20 a Labe 20 A. Do hlavního toku Labe b

projít na článek

Podzimní prázdniny

Vážení rodiče a žáci, ve dnech 26.-27.10. jsou podzimní prázdniny. Výuka se tedy nekoná. Budeme se těšit opět v pondělí! Článek Podzimní prázdniny se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.

projít na článek

Zprávy o jarním nasazování do revíru

Jak jsme avizovali v minulém příspěvku o připraveném nasazování velkých ryb, tak se stalo a ještě jsme přidali něco navíc. Do revíru jsme vysadili následující ryby. 9.4 pstruh duhový 300 kg o průměrné kusové váze 2,7 kg 9.4 ostroretka stěhovavá 1500

projít na článek