Poema del Mar - obří mořské akvárium v Las Palmas

Pětihodinový výlet   pro milovníky zázraků podmořského světa, písečných pláží a koupání v moři v osobním autě pro čtyři cestující  s českým řidičem a doprovodem v jedné osobě.

projít na článek

Královský pár otevře obří akvárium Poema del Mar v Las Palmas

Slavnostní otevření akvária se uskuteční v neděli 17. prosince. Uvedl to na londýnském veletrhu cestovního ruchu podnikatel Wolfgang Kiessling, prezident skupiny Loro Parque, která je majitel této atrakce.  

projít na článek

Želvy Carreta Caretta na Zakynthosu

Kde se vám může poštěstit, že si zaplavete vedle obří mořské želvy? Jen na Zakynthosu! Stokilové exempláře karety obrovské s metrovým krunýřem většinou odpočívají na dně moře, k hladině se vydávají zřídka. O to krásnější je pak zážitek. Carety opouštějí

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Z Mnichova do Las Palmas za 39,99 eur

Mnichov - Las Palmas za 39 euro? Klikněte na web TUIfly. Akce SUN CANARIA platí jen do 5.prosince

projít na článek

Doprava na zápas první španělské fotbalové ligy v Las Palmas

Fotbalisté UD Las Palmas postoupili do první španělské fotbalové ligy!! Klub z Las Palmas uvítá dvakrát do měsíce na svém trávníku soupeře opravdu zvučných jmen. Využijte možnost si dovolenou zpestřit špičkovým španělským fotbalem. 

projít na článek