Pohár LADY BRIGHIT MAGADAN objektivem Miluše Žáčkové

O víkendu 4. až 5. 11. 2017 se již tradičně na Červenovodském sedle sešli musheři aby se na kárách, scootrech nebo na horských kolech spolu se svými psy utkali o Pohár LADY BRIGHIT MAGADAN. Soutěžilo se tratích o délce 9 a 17 km. Dění na trati i kole ní zachytila svým fotoaparátem Miluše Žáčková.

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem objektivem Miluše Žáčkové

Start dostihové sezóny v Lyse nad Labem přilákal řadu fotografů. Po fotoreportáži Andrey Zavadilové vám nyní přinášíme obsáhlou fotogalerii Miluše Žáčkové.

projít na článek

Miniracing ve fotografiích Miluše Žáčkové

Autodrom ve Vysokém Mýtě ožil o víkendu 19. a 20. 8. 2017 mistrovstvím v miniracingu. Naše fotoreportéka Miluše Žáčková při této příležitosti nemohla chybět.

projít na článek

XXII. Šediváčkův long ve fotografiích M. Žáčkové

Tradiční etapový závod psích spřežení Šediváčkův long se letos konal opět v posledním lednovém týdnu od 23. do 27. 1. 2018. Trochu překvapivě bylo oproti minulým ročníkům na tratích dost sněhu a bylo tak možné odjet všchny plánované etapy. Jednu z mála př

projít na článek

MMČR Supermoto ve fotografiích M. Žáčkové

Mezinárodní mistrovstí ČR v Supermoto odstartovalo letošní seriál závodů na Autodromu ve Vysokém Mýtě. Mimořádnou podívanou si nenechala ujít naše fotografka Miluše Žáčková a připravila krásnou fotoreportáž.

projít na článek

Plochá dráha Svitavy ve fotografiích Miluše Žáčkové

Na plochodrážním stadionu ve Svitávách vyvrcholil letošní republikový šampionát posledním závodem Přeboru České republiky jednotlivců na ploché dráze. Vítězství si tentokrát odnesl Martin Málek (Březolupy) před Michalem Škurlou (Praha), který skončil druh

projít na článek