Pohled zpět na větší obrázek

Legalizace konopí je všude ne tolik zde Příspěvek Sadhu van Hemp Rok 2020 byl rokem pozastavení, pokud jde o legalizaci konopí alespoň v sousedním Německu. Hudba hraje jinde zejména v USA. Začátek roku učinil americký stát Illinois, kde se o půlnoci vrátil mír. Nákup a konzumace konopí je povolen pro lidi starší Continue reading Příspěvek Pohled zpět na větší obrázek pochází z Konoptikum

projít na článek

Myslivecká čepice

Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecká čepice first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecká kšiltovka na suchý zip

Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecká kšiltovka na suchý zip first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké tepláky laclové

Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké tepláky laclové first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecká mikina fleece

Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecká mikina fleece first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Přepočet mezi DPI, milimetry a palci

Pokud stejně jako já složitě přepočítáváte, jaké rozlišení musí mít obrázek, aby byl dobře vytištěný přiDPI, určitě se vám bude hodit tento online kalkulátor: OnlinePixel DPI Calculator Converter Conversion PPI Calculate. Stačí do něj zadat, jak velký má

projít na článek