Pohleďte na vzácná videa z historie MBT

Skvostný archiv dávných videí (Delta, Magorovo Vydří, klub v Železné, TV a mnohé,  mnohé jiné) pro Vás připravuje Andrea Landovská na svém  videokanálu Andy Landy  na Youtube. Postupně to pěkně přibývá. Přikládáme jednu ukázku - Gabréta na festivalu Magorovo Vydří 2001. ​

projít na článek

Podpůrná videa pro kalibrační produkty

Podpůrná videa pro použití, údržbu a řešení problémů kalibračních produktů Renishaw. Sledujte naše videa o vyrovnání laserového interferometru XL-80 pro lineární měření.

projít na článek

Internet historie

Zajímala by vás historie Internetu? Jak vlastně tato celosvětová počítačová síť vznikla a jak se vyvíjela historie Internetu? Dnes je The post Internet historie first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Historie internetu v ČR

Zatímco historie celosvětového internetu sahá až do 60 let dvacátého století, kdy se začala formovat první počítačová síť, kterou můžeme The post Historie internetu v ČR first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Kde shlédnout videa z ČMPR

Možná přemýšlíte nad tím, kde se nejlépe podívat na videa z Českomoravského poháru rallye. Redakce Motorsport Revue spolupracuje s mnoha pořadateli ČMPR již od roku 2016. Na youtube kanálu najdete playlist, který obsahuje přes 120 reportáží a jiných sestř

projít na článek

Přečtěte si v Literárních novinách

Jiří Plocek - Hudba jedna, světy dva, setkání vzácná .

projít na článek