Pohodlný a útulný podzim i u Vás doma

Začal podzim a s tím může přijít i to, že máte pocit, jakoby Vám scházela energie. Doma Vám to přijde nepohodlné a ven se nevydáte, jelikož vidíte, jak venku fouká vítr a je sychravo. Jak si dobít energii, zútulnit domov a přežít podzim, se dočtete zde v článku. Doma s podzimem K podzimu patří sychravé počasí, déšť, popadané barevné listí, teplé oblečení atd… Jak to ale využít tak, abyste si tím mohli tzv. dobít baterky a začali mít podzim rádi? Jestliže máte děti, je o zábavu doma postaráno. Děti často sbírají různé věci ze země, protože jsou zvědavé. Hodí se to tedy k tomu vzít děti na odpolední procházku, kdy sluníčko alespoň lehce hřeje. Děti mohou sbírat kaštany a popadané listy. Listy doma mohou nabarvit temperami/vodovkami a obtiskávat je na papír. Z kaštanů a špejlí si mohou stavět zvířátka. Tato podzimní výzdoba Vám pak vnese podzim i do Vašeho domova. Přes den doma? I když je podzim, občas je den, kdy je teplé počasí, svítí sluníčko, fouká vítr, ale neprší. Můžete se vydat ven na procházku, či pouštět draka s dětmi. Pokud se Vám ale ani jedna z těchto aktivit nechce dělat a i přesto chcete dělat doma společné aktivity s rodinou, zahrajte si deskové hry. Vytvořte spolu Halloweenskou dýni, kterou poté umístíte ven, uvařte si oblíbené jídlo, upečte si bábovku, kterou si dáte společně s kakaem. Podívejte se na Váš společný oblíbený film. Postarejte se o Vaše domácí mazlíčky, vykoupejte je, vyčešte je a hrajte si s nimi. Pohodlně večer doma Nechce se Vám večer nikam chodit a raději byste trávili večer doma? Nevadí, každý si přeci potřebuje odpočinout. K podzimu a chladným večerům se hodí svíčky. Svíčky navodí příjemnou atmosféru, pocit tepla a pohodlí. V prodeji je hodně vonných svíček, můžete si tedy vybrat vůni, kterou máte rádi a večer si svíčku zapálit. Ke svíčce si můžete pustit Váš oblíbený seriál, či film a zabalit se do deky, která Vás příjemně zahřeje. Jestliže nejste filmový ani seriálový fanoušek, ale máte raději knihy, přečtěte si knihu, Vaše tělo si odpočine i při čtení. Článek Pohodlný a útulný podzim i u Vás doma se nejdříve objevil na Tapomat.

  • Web: Tapomat
  • Aktualizace: 3.5.2024
projít na článek

Útulný obývák? Víme jak na to!

Pověsit lustr doprostřed pokoje a je to? Záleží na tom, jak se chcete ve svém obýváku cítit. Správně zvolené osvětlení totiž dokáže vykouzlit divy. The post Útulný obývák? Víme jak na to! first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Ve středu 26. února v Praze v kavárně Už jsme doma

Ve středu  26. února  hrajeme v Praze-Dejvicích v kavárně  Už jsme doma   v Uralské ulici. Koncert je součástí projektu  Hudební sklepy . Kavárna je malý, útulný prostor s kavárenským provozem v přízemí a s malým koncertním sálkem v suterénu. Doporučujeme

projít na článek

Podzim 2010

Podzim 2010 Léto je za námi a začal podzim, čas sklizně podzimních plodů.

projít na článek

Špičkový servis a pohodlný systém objednávání

Jsme rychlí a důslední. Poskytujeme vám online produktový feed a potřebné informace v každém kroku objednávky. The post Špičkový servis a pohodlný systém objednávání appeared first on naarden.

projít na článek

Vybudujte si útulno

Když člověk pracuje hodiny a zároveň pracuje tak, že musí sedět u počítače a vytvářet nějaký obsah ve virtuální komunikaci, nebo když má home office, chce, aby se mu se mu sedělo co nejpohodlněji, aby za chvíli neucítil bolavá záda nebo sedací svaly. Už t

projít na článek