Pohřben zaživa

Pohřben zaživa. Děj se odehrává v Iráku. Hlavním hrdinou a defakto jediným tohoto filmu je Paul Conroy, který je civilním pracovníkem, který byl zajat a pohřben v rakvi bůhví kde pod pískem. Což o to, film by tak špatný sám o sobě nemusel být, kdyby pomalu 95 minut (délka filmy) nebyl záběr jen do rakve a [] The post Pohřben zaživa first appeared on Info365.cz.

projít na článek

Chcete třetí zuby?

Zubní implantáty jsou moderní možností jak řešit ztrátu vlastních zubů. V České republice zažívá zubní implantologie (tedy chirurgická stomatologie zabývající se zubními implantáty) v posledních letech doslova boom.

projít na článek

Seznamte se s kiteboardingem

V dnešní době zažívá rozmach celá řada sportů, které byly ještě nedávno prakticky neznámé a věnovalo se jim jen několik málo nadšenců. Jedním z takových sportů je kiteboarding. Co konkrétně se pod tímto pojmem skrývá? A co je potřeba vědět, pokud si jej c

projít na článek

Lorenc vyhlášen nejlepším bowlerem Česka

Česká bowlingová asociace vyhlásila a ocenila nejlepší bowlery a výkony za rok 2022. Sportovní bowling je v Česku relativně mladý sport, který v poslední době zažívá dynamický rozvoj. Uplynulý rok byl pro český bowling plný historických úspěchů.

projít na článek

Český bowling na Světovém poháru pozice obhájil

Sportovní bowling zažívá v Česku velký rozvoj a naši bowleři přivážejí medaile z evropských i světových soutěží. Mužská reprezentace zamířila na prestižní Světový pohár do Austrálie, aby poměřila síly se světovou bowlingovou elitou. I když Češi na cenný k

projít na článek

Dolar má pohodu a sílí, cena zlata padá

Zlato zažívá časy poklesu ceny. Na konci předminulého týdne jsme nabízeli výkupní cenu zlata okolo 800 Kč/ 14kt. Cenu pro zástavu zlata jsme měli na úrovni okolo 750 Kř/g 14 kt. Dlouho nevídaná cena bohužel nevydržela dlouho a už poměrně dlouho klesá.

projít na článek