Pohybové skladby na 4. ZŠ

Sraz na pohybovky v cca 09:30 u tělocvičny 4. ZŠ... Školní děti prostě sejdou o velké přestávce dolů. 1. blok - přestávka v 10:30 PÁROVÉ UKÁZKY - dostala jsem zpětnou vazbu od Majdy s Michalem a pak do některých mladších párů (Standa + Oli, Lukáš + Luciana, Matěj + Adélka, Filip + Viki, možná Lukáš s partnerkou, případně David pokud mu dorazí nějaká partnerka... 2. blok - přestávka v 11: 10 HOLKY SYNCHRO 2013 (Bára, Simča, Bětka, případně Majda) ANGRY BIRDS nebo PAPARAZZI - dle aktuálního...

projít na článek

OC GLOBUS Brno výměna střešní skladby

OC GLOBUS Brno - výměna střešní skladby rekonstrukce střešního pláště PVC fólie 1,5 mmplocha 780 m²realizace 2023

projít na článek

Kerry King odehrál se svojí sólovou kapelou první koncert. Zazněly také skladby SLAYER

Sólová kapela kytaristy SLAYER, nazvaná jednoduše KERRY KING, odehrála své první vystoupení v úterý 7. května v klubu Reggies v Chicagu. Setlist obsahoval skladby z debutové desky „From Hell I Rise“, ale taky hitovky SLAYER.

projít na článek

Vydáváme živák – Jan Mazura: Návraty

Poslechněte si dvě nejlepší skladby z koncertu, na kterém jsme 9. října v Jazz Docku premiérovali cestovatelskou suitu pianisty a skladatele Jana Mazury. Skladby si můžete poslechnout také na YouTube nebo na dalších streamových platformách.

projít na článek

Recitál v ZUŠ Vítězslavy Kaprálové v Brně

Na koncertě zazní skladby S. Karg-Elerta, W. A. Mozarta, G. Ph. Telemanna, P. O. Ferrouda, A. Joliveta, I. Yuna a L. Liebermanna

projít na článek

James Hetfield se stal poetickým vypravěčem v coveru „One“ od APOCALYPTIKY

Finští cello-rockeři APOCALYPTICA zveřejnili coververzi skladby „One“ od METALLIKY. Ovšem ne jen tak ledajakou! V nové epické verzi hostují James Hetfield i Robert Trujillo.

projít na článek