Pojďte s námi soutěžit!

POJĎTE S NÁMI SOUTĚŽIT o krásné ceny! Až do 16. 5. včetně můžete zasílat odpovědi na soutěžní otázku: KOLIK LET UŽ PŮSOBÍ SLUŽBY SLEZSKÉ DIAKONIE ÚSEK BRNO V JIHOMORAVSKÉM KRAJI? Pozor! Odpovědi zasílejte na mail [email protected], do předmětu uveďte SOUTĚŽ. Budou vylosováni 3 výherci a výsledky vyhlásíme v úterý 18. května na Facebooku. Vyhrát můžete dárkové předměty Slezské diakonie Brno a našich partnerů. (Nápovědu najdete zde na našem účtu na Fb nebo zde na našem webu www.sdbrno.cz.) Těšíme se na vaše odpovědi. Pravidla soutěže: Odpověď na otázku Kolik let už působí služby Slezské diakonie Úseku Brno v Jihomoravském kraji? Odpověď lze do soutěže poslat jen jednou. Vítězi budou 3 a budou vybráni losem z došlých odpovědí. Autor správné vítězné vylosované odpovědi souhlasí se zveřejněním svého jména na facebookovém profilu Slezské diakonie Úsek Brno. Odpovědi lze zasílat na e-mail [email protected] Soutěž trvá od 10. 5. do 16. 5. 2021. Vítězové budou vyhlášení 18. 5. 2021 na facebookovém profilu naší organizace. Soutěže se mohou zúčastnit osoby starší 18 let trvale žijící v ČR. Tato soutěž není žádným způsobem sponzorována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí a platí zde kompletní osvobození od závazků každého z účastníků.  soutěž The post Pojďte s námi soutěžit! appeared first on Slezská diakonie – Úsek Brno.

projít na článek

Šlapanické informační okénko 

Na informace o místním dění jsme se zeptali vedení města. Pojďte se s námi začíst do novinek ve vašem okolí. Je téma, které vás zajímá? Napište nám. 

projít na článek

Šlapanické informační okénko

Na informace o místním dění jsme se zeptali vedení města. Pojďte se s námi začíst do novinek ve vašem okolí. Je téma, které vás zajímá? Napište nám na [email protected].

projít na článek

Pobočka Ostrava-Poruba se představuje...

Pojďte se společně s námi podívat na video reportáž o naší prodejně v Ostravě-Porubě, ve které najdete bohatý sortiment pro každou hospodyni, pro každé kutila celou řadu nářadí, spojovacího materiálu, vodo-topo a mnohé další. Nelze opomenout také zahrádká

projít na článek

Orientační běh? Žádná nuda. Pořádné dobrodružství!

Našim cílem nebylo vás vystrašit, ba naopak! Ať už patříte mezi fanoušky běhaní na pásu, v parku nebo po horách, orientační běh je něco, co by si měl vyzkoušet každý. Zlepšíte si fyzičku, vaše orientační smysly se posunou na vyšší úroveň a váš vztah k pří

projít na článek