Pojištění pro malé startupy není žádná věda

Nejedno anglické slovo se v průběhu let stalo již zcela běžnou součástí našeho slovníků. V poslední době se v češtině postupně zabydluje i optimisticky naladěné [...] The post Pojištění pro malé startupy není žádná věda first appeared on Winseven.cz.

projít na článek

Pojištění odpovědnosti

Pojištění odpovědnosti je často opomíjené Jak říká naše Liduška ve videu, určitě jej doporučujeme mít Další informace najdete na stránce Pojištění odpovědnosti. Článek Pojištění odpovědnosti se nejdříve objevil na Imperial Vision.

projít na článek

Lékařská věda

The post Lékařská věda first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Kde sjednat nejlevnější povinné ručení vozidel a havarijní pojištění?

Takzvané povinné ručení, správně pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, je pro řidiče povinností. Oproti havarijnímu pojištění, které zůstává na dobrovolném rozhodnutí každého motoristy. Kdy se vám přece jen havarijní pojištění vyplatí a jak si vybrat?

projít na článek

Malý průvodce sjednáním cestovního pojištění

Chystáte se na dovolenou do zahraničí? Nezáleží na tom, kam konkrétně jedete, ale vždy se vyplatí sjednat si cestovní pojištění. Balíček pokryje náklady na hospitalizaci, na ošetření v místních lékařských zařízeních, náklady na převoz do The post Malý prů

projít na článek

Životní pojištění – krátkodobá vs. dlouhodobá rizika

Krátkodobá nebo dlouhodobá rizika? Co na to říká Luďa? Další informace najdete na stránce Životní a úrazové pojištění. Článek Životní pojištění – krátkodobá vs. dlouhodobá rizika se nejdříve objevil na Imperial Vision.

projít na článek