Pojízdné stoly

Pojízdné stoly Prohlédněte si galerii našich realizací pojízdných stolů. Dejte nám vědět jak se vám naše realizace líbily, nebo si podobné objednejte taky. Stůl na klávesy [See image gallery at nabytek-bobik.cz] Stůl na výtvarnou výchovu [See image gallery at nabytek-bobik.cz] Stůl na pitný režim [See image gallery at nabytek-bobik.cz] Zpět na výběr kategorií The post Pojízdné stoly appeared first on Nábytek Bobík.

projít na článek

Dřevěné hračky - Hasičské vozidlo

Dřevěné požární autíčko Pojízdné vozidlo s otočným zvedacím žebříkem.

projít na článek

Historické dřevěné hradní dělo pro děti i jako suvenýr, dřevěné hračky

Pojízdné kola umožňují mobilitu a hravost Skvělý doplněk do vitríny. 150 x 50 x 60 mm Fotografie jsou autorsky chráněny. Majitel fa. Soly Europe s.r.o.

projít na článek

Autíčko + náklaďáček, dřevěné hračky

Nákladní auto a závodní auto ze dřeva naturální provedení Roztomilé pojízdné vozidla ze dřeva budou budovat přirozený vztak k přírodním materiálům. Nádherný dárkový recyklovatelný panorama box umocní dojem z dárku.

projít na článek

Akce do 6.4.2023 stoly, židle, kancelářská křesla, pohovky, křesla atd.Rychlé dodání.

akce2023zima Článek Akce do 6.4.2023 stoly, židle, kancelářská křesla, pohovky, křesla atd.Rychlé dodání. se nejdříve objevil na Nábytek STYL Turnov.

projít na článek

Hračky ze dřeva buldozer + nákladní auto sklopka

Hračky, dřevěný nákladní vůz TATRA a buldozer Nákladní vozidla jsou pojízdné Pohyblivé stavební vozy idelální pro hraní i na písku. Parádní dárkové balení hračky o velikosti 40x14x15 cm. VĚNOVÁNÍ SE OBJEDNÁVÁ extra odkazem ZDE

projít na článek