Pokémon TCG Scarlet Violet rotace formátu se blíží!

Pokémon Company dnes oznámilo dlouho očekávané informace týkající se nadcházející rotace formátu pro karetní hru Pokémon TCG. Pokud Článek Pokémon TCG Scarlet Violet rotace formátu se blíží! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Pokémon TCG Scarlet Violet první střípky informací

Devátá generace her Pokémon podtitulem Scarlet Violet přinesla několik překvapivých změn a novinek. Některé z nich byly Článek Pokémon TCG Scarlet Violet první střípky informací se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Pokémon Scarlet Violet vratký krok správným směrem

Tentokrát jsem s vydáním recenze trochu otálel, možná trochu víc Hra je venku už měsíc, a já se Článek Pokémon Scarlet Violet vratký krok správným směrem se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Zúčastněte se Tera Raid bitev

Nové hry ze série Pokémon s podtituly Scarlet a Violet ještě ani nevyšly, ale už teď víme o Článek Zúčastněte se Tera Raid bitev se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Chyťte si Delibirda v Tera Raid bitvách

Pokud si užíváte hraní her Pokémon Scarlet Violet ještě stále máte možnost zúčastnit se Tera Raid bitev Článek Chyťte si Delibirda v Tera Raid bitvách se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Pokémon TCG Live je nyní dostupná pro všechny

Dlouho očekávaná nová verze karetní hry Pokémon TCG pro PC/MAC a mobilní zařízení (android/iOS) je konečně dostupná ke Článek Pokémon TCG Live je nyní dostupná pro všechny se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek