Pokračování prací

Úpravy okolního terénu a očištění torza původního pomníku.

projít na článek

Vyhodnocení výtvarné soutěže Co mě zaujalo v muzeu

V období mezi lednem a srpnem 2022 proběhla výtvarná soutěž „Co mě zaujalo v muzeu“, doprovázející výstavu Černý Petr, dětské karty. V pokračování článku zveřejňujeme jednu z úspěšných prací od Lucie Č.

projít na článek

Problém v práci

dobrý den, zajímalo by mě jak řešit tuto situaci (kromě toho, že hledám již jinou práci...) jde o to, že mám velice malý kolektiv (ženský), jsem tam nejmladší, poslední dobou pořád poslouchám jak je jedna kolegyně takový maják (je teď nemocná a šéfová p

projít na článek

Mateřská dovolená

Mateřská dovolená patří mezi důležité osobní překážky v práci, při nichž zaměstnavatel omluví nepřítomnost zaměstnankyně v práci. Mateřská dovolená se řídí zákonem č. 187/2006 Sb.

projít na článek

Co o nás napsali

Odkazy na články Rozhovor s expertkou na vlastní zkušenost Esprit 2/2014 Duševní nemoc je stále větší stigma Lidové noviny 4.9.2014 Blázníš? No a! Rodina a škola 4/2006 Blázníš? No a! R a š 4/2006 pokračování Rozhovor s koordinátorkou programu BNA E

projít na článek

Josef Maršálek: Rozhovor nejen o práci, ale i o cestování a pracovní pauze: Našel jsem práci snů

Když jsme s Josefem před pěti lety dělali jako první v republice velký rozhovor, skoro nikdo ho u nás neznal. Dnes je nejznámějším a nejoblíbenějším cukrářem v republice. Jak se cítí? A co mu jeho hvězdná kariéra dala či vzala?

projít na článek