POKYNY pro trénink na stadionu - ATLETIKA PRO DĚTI

Vážení rodiče, uvnitř naleznete pokyny, které je nutné dodržovat pro trénink atletické přípravky na stadionu.  

projít na článek

Atletika pro děti - oznámení

První trénink atletické přípravky (Atletiky pro děti) se uskuteční 9.9.2016 , v 16:30 hod. na stadionu. Skupina Petra Osiny bude mít první sraz 9.9. v 15:30 hod. 

projít na článek

Tropická atletika pro děti ve Zlíně !

Atletika pro děti byla již tradičně součástí atletického MČR mužů a žen ve Zlíně. O víkendu 29. 30.6. jsme se vydali s naším maskotem zajícem Atíkem do Zlína. Počasí velmi tropické, ale ani to neodradilo děti od návštěvy naší FAN ZÓNY u stadionu. Co si l

projít na článek

3. atletický desetiboj pro všechny děti se blíží!

Již potřetí se dveře atletického stadionu otevřou pro všechny děti. Na stadionu bude čekat v rámci projektu „Atletika pro děti“ 10 disciplín, kde si děti budou moci vyzkoušet své sportovní dovednosti.

projít na článek

ATLETIKA PRO DĚTI - v pátek 14.prosince trénujeme na stadionu atletické sněhulákování!

UPOZORNĚNÍ:  v pátek 14.prosince trénujeme na stadionu. Využijeme čerstvé sněhové pokrývky na  atletické sněhulákování . Prosíme rodiče, aby dohlédli na odpovídající oblečení a obuv dětí !   

projít na článek

V sobotu se konal 3. dětský desetiboj pro všechny děti, zpestřený 1. Dětským štafetovým maratonem

V sobotu 13. října se na ploše atletického stadionu uskutečnil 3. atletický desetiboj pro všechny děti a to v rámci další prezentace programu Atletika pro děti . Přítomná dítka, kterých se dostavil rekordní počet 170, si mohla vyzkoušet na 10 stanovišt

projít na článek