POLANKA FEST 2024

A že je ten páteček, máme pro vás dáreček! Kompletní seznam interpretů je tu Další novinka ročníku je taneční stan, takže se máte na co těšit Tak v létě na nivě https://tickets.nfctron.com/event/yashica-events/polanka-fest-2024 The post POLANKA FEST 2024 appeared first on POLANKA FEST.

projít na článek

DALŠÍ ROČNÍK JE TU!

Spustili jsme prodej vstupenek! První vlna nejvýhodnějších vstupenek na TICKETLIVE! The post DALŠÍ ROČNÍK JE TU! appeared first on POLANKA FEST.

projít na článek

Předprodej jednodenních vstupenek!

Už máš lístek na Polanku? Kromě dvoudenní permice, teď můžeš pořídit i JEDNODENKU The post Předprodej jednodenních vstupenek! appeared first on POLANKA FEST.

projít na článek

Zajíc v pytli!

U nás se vyplatí koupit zajíce v pytli! Limitovaný nejlevnější předprodej je tu! Koupit lístky! The post Zajíc v pytli! appeared first on POLANKA FEST.

projít na článek

POTVRZENÉ KAPELY!

Tyhle hvězdy české hudební scény se na Vás už těší a brzy zveřejníme další.. Nezapomeňte, že do konce roku můžete koupit vstupenky za nejvýhodnější cenu.. třeba jako vánoční dárek The post POTVRZENÉ KAPELY! appeared first on POLANKA FEST.

projít na článek

FOKLORIKA CAMP A FEST 2024

Folklorika Camp a Folklorika Fest - Starý Hrozenkov 2024 I v letošním roce připravuje ZUŠ Foklorika ve spolupráci s nadací Fokloriky týdenní program ve Starém Hrozenkově. Čekají nás taneční workshopy, sport, zábava, koupání a vystoupení na festivalu

projít na článek