Pole dance není striptýz, ale pořádný workout. A údajně je pro všechny!

Pole dance aneb tanec na tyči se postupem času vynořil ze stínu nočních klubů a zaujal své právoplatné místo na výsluní jako legitimní a vysoce náročný sport.

projít na článek

Česká dáma

Hrací potřeby Hrací deska 8×8 12 kamenů pro každého hráče (bílé a černé) Počet hráčů 2 Pravidla Cíl hry Vyřadit všechny soupeřovy kameny. Výchozí situace Kameny každého hráče jsou rozestavěny ve třech řadách, ob jedno pole. První kámen je v levé

projít na článek

KOŽENÉ ALBUM OBILNÉ POLE

Kožené album Obilné pole nechává nahlédnout do krajiny úrodných polí a lesů. S tímto albem se můžete projít mezi klasy obilí, dotknout se květů máků a odpočinout si ve stínu stromů společně se svými vzpomínkami. The post KOŽENÉ ALBUM OBILNÉ POLE appeared

projít na článek

North Pole

Allure availability skirt artificial extra ordinary jewelry. Modification petticoat jersey Čtěte více Článek North Pole se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Jak si vlastnoručně vyrobit pořádný nůž na kempování?

Autor tohoto snímku je nejspíš vášnivý kutil, pustil se do výroby nože v domácích podmínkách a celou práci zaznamenal na časosběrnou kameru. Horst Fuchs by z něj byl určitě nadšený, no není to skvělé? :)

projít na článek

Spojené státy se údajně zúčastní mírové konference organizované Ukrajinou ve Švýcarsku

Spojené státy se údajně zúčastní mírové konference organizované Ukrajinou ve Švýcarsku, která proběhne v červnu. Pro agenturu Reuters to uvedl v neděli nejmenovaný představitel USA.

projít na článek