Polední menu na Slováči

Kam na vymazlené polední menu v Ostrožské Nové Vsi? No přeca na Slovácký dvůr, kde pro vás každý týden připravujem samé dobroty! A jak to vlastně vypadá a co si u nás možete dat dobrého? Ke každému meníčku od nás dostanete vodu zdarma a v pondělí, středu a pátek dokonca aj výbornů buchtu. A pozor, polévku u nás máme v ceně meníčka. A kdo k nám plánuje chodit pravidelně, tak pro toho máme taky dobré zprávy. Díky naší věrnostní kartičce od nás dostanete každé dvacáté meníčko zdarma… a to sa vyplatí! Otevíráme od pondělí až do pátku od 11 do 15 hodin. Objednejte si polední menu pohodlně online přes náš eshop, nebo nás kontaktujte na tel. +420 734 567 001 / emailu [email protected]. Nabízíme taktéž možnost rozvozu do Ostrožské Nové Vsi, Ostrožské Lhoty, Uherského Ostrohu a Kunovic, a to při objednávce nad 450 Kč. Rozvoz probíhá od 10.00 11.30. Objednat přes eshop POLEDNÍ MENU (22.4. 26.4.) Pondělí: Polévka: Brokolicová polévka (v ceně poledního menu)Jednička: Vepřová plec na kmíně, těstoviny 150 KčDvojka: Grilovaný hermelín, grenaille, dip 170 Kč Úterý: Polévka: Zeleninový krém, krutony (v ceně poledního menu)Jednička: Buchtičky s krémem, hrozinky 150 KčDvojka: Vepřo, knedlo, zelo 170 Kč Středa:Polévka: Špenátová polévka s vejcem (v ceně poledního menu)Jednička: Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 150 KčDvojka: Steak z vepřové panenky, hranolky, medovo-hořčičná omáčka170 Kč Čtvrtek:Polévka: Vývar, maso, nudle, zelenina (v ceně poledního menu)Jednička: Křenová polévka, uzené maso, houskový knedlík 150 KčDvojka: Kuřecí řízek, bramborová kaše 170 Kč Pátek:Polévka: Gulášová polévka, chléb (v ceně poledního menu)Jednička: Kuře na paprice, těstoviny 150 KčDvojka: Hovězí kostky, jasmínová rýže 170 Kč Objednat přes eshop The post Polední menu na Slováči first appeared on Slovácký dvůr.

projít na článek

Svatomartinské menu

The post Svatomartinské menu appeared first on Hospodářský dvůr Bohuslavice.

projít na článek

SPECIÁLNÍ MENU V OBLACÍCH

Pr zdniny se přehouply do sv druh poloviny a spousta z n s m již po dovolen . Obl ben mi letn mi destinacemi se inspiroval t m fkuchaře Jana Holou e při sestavov n speci ln ho menu. Jižn Ameriku, Středomoř , Bl zk v chod i jihočesk rybn ky u n s

projít na článek

Týdenní menu 21.-25.8.2023

The post Týdenní menu 21.-25.8.2023 first appeared on METROPOLE TEPLICE.

projít na článek

Pracovní úrazy hrozí zaměstnancům nejčastěji v pondělí dopoledne, před polední přestávkou

Státní úřad inspekce práce každoročně eviduje v informačním systému přes 40 tisíc pracovních úrazů.

projít na článek

Spouštíme nový jídelní lístek

Od pondělí 23. 5. spouštíme nový JÍDELNÍ LÍSTEK -PIZZY -HLAVNÍ JÍDLA/ STEAKY -STREET FOOD -MARINOVANÉ A PEČENÉ -MENU PRO VÍCE OSOB?‍? -DĚTSKÉ MENU -DEZERTY The post Spouštíme nový jídelní lístek first appeared on METROPOLE TEPLICE.

projít na článek