Polep si auto sám!

Vyzkoušejte náš nový návrhář autofólií. Objednejte fólie přesně na Vaše auto, vyberte umístění, typ a zatmavení. Díky našemu návodu můžete ušetřit za montáž a polepit si auto sami! Cenu fólie i montáže zjistíte přímo v návrháři. [button href=/produkty/autofolie/kalkulator-autofolii/ target=self]NÁVRHÁŘ AUTOFÓLIÍ[/button] Polepím si auto sám, chci ušetřit Důkladně očistěte autoskla od mastnoty a usazenin (např. lihem) Odstraňte krycí vrstvu fólie Namočte lepidlo fólie i stranu skla, na kterou ji instalujete Položte autofólii na sklo a přesně usaďte Vytlačte tekutinu z meziprostoru http://www.solarstop.cz/wp-content/uploads/2018/01/UBPU4019.mp4 Článek Polep si auto sám! se nejdříve objevil na SOLAR STOP.

projít na článek

Folie na ochranu laku

Ochranná fólie na lak auta je speciální vysoce transparentní extrémně odolná fólie, kterou se polepí celý díl karoserie, čímž je na pohled neznatelná. Touto fólií se dají potáhnout buď jednotlivé díly, nebo celá karoserie. Potažení auta čirou ochrannou fó

projít na článek

Listové auto

Auto obalené listy. Prostě listové auto The post Listové auto first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Zajímavě zaparkované auto

Zajímavě zaparkované auto. To muselo dát práci tam zaparkovat. Koukněte na foto The post Zajímavě zaparkované auto first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Mini auto na silnici

Mini auto na silnici The post Mini auto na silnici first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Pro auto k přestavbě si přijedeme až k vám domů

Tíží vás čas a nestíháte? Nezoufejte, my k vám rádi přijedeme a auto určené k přestavbě na LPG/CNG si odvezeme a následně i přestavěné zase přivezeme. Stačí nás kontaktovat a společně už se domluvíme: 731 413 840.

projít na článek