Polepy výloh a automobilů

POLEPY VÝLOH A AUTOMOBILŮ Polepíme Vaše auto, dodávku či výlohu vašeho obchodu. Realizujeme také polepy dopravních prostředků MHD. Nalepit Vám můžeme třeba jen kontakt, přidat můžeme fotografii nebo obrázek. Realizujeme také tzv. celopolepy, které v okamžiku změní vzhled celé plochy a automobilu. Fólie dodáváme matné či lesklé, s odstranitelným či permanentním lepidlem. Nabízíme i One Vision samolepky včetně tisku, které jsou jednostranné průhledné okenní samolepky. Své uplatnění nacházejí na oknech budov, oknech vozidel, skleněných výplních a výloh.

projít na článek

Brio Lunch

Návrh designu, polepy výloh a barového pultu restaurace. Tvorba loga a firemní grafiky, realizace venkovních polepů provozovny a interiéru.

projít na článek

Polepy X4R

Polepy KLX grafik na dirtbike se značkou Marzocchi. Polepy jsou ze silné fólie. cena: 990 Kč sleva 0.0000% !!Původní cena: 990,-Kč

projít na článek

Hyundai Motor Czech s.r.o. se stává členem Svazu dovozců automobilů

Výkonný výbor Svazu dovozců automobilů (SDA) rozhodl na svém včerejším zasedání o přijetí firmy Hyundai Motor Czech s.r.o. do Svazu dovozců automobilů od 16. 5. 2019.

projít na článek

Volkswagen Užitkové vozy dodal od začátku roku 215 000 automobilů

VW Užitkové vozy na celém světě od ledna do května dodal 215 000 automobilů Caddy, Transporter, Crafter lt;/a>a Amarok.

projít na článek

Nové BMW X3 prošlo zimními zkouškami

Mezi hlavní charakteristiky automobilů BMW patří kromě jiného jízdní dynamika a spolehlivost. Aby vozy BMW fungovaly za všech podmínek a zákazník si mohl užívat neomezenou a pro značku

projít na článek