Suroviny Směs letní zeleniny (jarní cibulku, brokolici, kapustu, cuketu dle libosti)Koncentrovaný rajčatový protlakKůra Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano, nastrouhanéSádlo (nepovinné)Extra panenský olivový olejCibule nakrájená nadrobnoSůlPepř Příprava Do velkého hrnce dejte trochu oleje a postavte ho na mírný oheň. Přidejte sádlo, pokud ho používáte. Když se rozpustí, přidejte cibuli a trochu vody, trochu soli a pepře. Změňte teplotu na střední, aby se cibule orestovala.Poté přidejte nakrájenou zeleninu. Přidejte množství vody odpovídající dvojnásobku hmotnosti použité zeleniny a poté vrchovatou lžíci koncentrovaného rajčatového protlaku.Omyjte tvrdou kůru parmazánu Parmigiano Reggiano a oškrábejte z ní vnější vrstvu. Nakrájejte je na malé kousky a přidejte do polévky.Vařte hodinu na mírném ohni a občas promíchejte.Podávejte s bohatou porcí strouhaného parmazánu Parmigiano Reggiano. Dobrou chuť Sleva Produkt na prodej Gran Moravia 118 16550 Výběr možností Sleva Produkt na prodej Parmezán Parmigiano-Reggiano 445 31239 Výběr možností The post Polévka Minestrone s Parmigiano Reggiano first appeared on Sýrový obchod.
Složení Porce pro 4 3 velké umyté neloupané brambory2 lžíce oleje2,5 lžíce nasekaného rozmarýnu70 g nastrouhaného parmazánu Parmigiano ReggianoČerný pepř Příprava Předehřejte troubu na 200 ° C.Nakrájejte brambory na klínky a pomažte je olivový
projít na článekSpoustu pohody a odpočinku Vám přeje tým Hotelu Sen. Těšíme se na vás v novém roce. Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka: Čtvr
projít na článekJsme tu pro Vás i během vánočních svátků, pouze s upravenou otevírací dobou. Těšíme se na Vás! Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka:
projít na článekPřivítejte nový rok velkolepě. Prožijte magickou noc se silvestrovskou zábavou, skvělým jídlem a neomezenou relaxací v našem wellness. Více informací najdete tady. Bude to kouzelné, to nám věřte. Pondělí Polévka:
projít na článek27-28.1.2023 Denní nabídka Italský víkend Předkrm Tartare di salmone tataráček z lososa ochucený šalotkou, kapary, rukolou, avokádem, limetkovým creme fraiche, podávaný s cia
projít na článek