Polévka Minestrone s Parmigiano Reggiano

Suroviny Směs letní zeleniny (jarní cibulku, brokolici, kapustu, cuketu dle libosti)Koncentrovaný rajčatový protlakKůra Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano, nastrouhanéSádlo (nepovinné)Extra panenský olivový olejCibule nakrájená nadrobnoSůlPepř Příprava Do velkého hrnce dejte trochu oleje a postavte ho na mírný oheň. Přidejte sádlo, pokud ho používáte. Když se rozpustí, přidejte cibuli a trochu vody, trochu soli a pepře. Změňte teplotu na střední, aby se cibule orestovala.Poté přidejte nakrájenou zeleninu. Přidejte množství vody odpovídající dvojnásobku hmotnosti použité zeleniny a poté vrchovatou lžíci koncentrovaného rajčatového protlaku.Omyjte tvrdou kůru parmazánu Parmigiano Reggiano a oškrábejte z ní vnější vrstvu. Nakrájejte je na malé kousky a přidejte do polévky.Vařte hodinu na mírném ohni a občas promíchejte.Podávejte s bohatou porcí strouhaného parmazánu Parmigiano Reggiano. Dobrou chuť Sleva Produkt na prodej Gran Moravia 118 16550 Výběr možností Sleva Produkt na prodej Parmezán Parmigiano-Reggiano 445 31239 Výběr možností The post Polévka Minestrone s Parmigiano Reggiano first appeared on Sýrový obchod.

projít na článek

Bramborové klínky s Parmigiano Reggiano a rozmarýnem

Složení Porce pro 4 3 velké umyté neloupané brambory2 lžíce oleje2,5 lžíce nasekaného rozmarýnu70 g nastrouhaného parmazánu Parmigiano ReggianoČerný pepř Příprava Předehřejte troubu na 200 ° C.Nakrájejte brambory na klínky a pomažte je olivový

projít na článek

Krásný nový rok 2023

Spoustu pohody a odpočinku Vám přeje tým Hotelu Sen.  Těšíme se na vás v novém roce. Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka: Čtvr

projít na článek

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Jsme tu pro Vás i během vánočních svátků, pouze s upravenou otevírací dobou. Těšíme se na Vás! Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka:

projít na článek

Silvestrovský pobyt

Přivítejte nový rok velkolepě.  Prožijte magickou noc se silvestrovskou zábavou, skvělým jídlem a neomezenou relaxací v našem wellness. Více informací najdete tady. Bude to kouzelné, to nám věřte.   Pondělí Polévka:

projít na článek

27-28.1.2023

27-28.1.2023 Denní nabídka Italský víkend Předkrm Tartare di salmone tataráček z lososa ochucený šalotkou, kapary, rukolou, avokádem, limetkovým creme fraiche, podávaný s cia

projít na článek