Poloha chalupy na mapě

Zobrazte si přesnou polohu na podrobné satelitní mapě

projít na článek

Nejlepší luxusní chaty a chalupy na pronájem v ČR

Chcete si užít pohodu, klid a soukromí v některé z luxusních chat v České republice? Ať už vyrážíte s rodinou, partou přátel nebo jen sami ve dvou, jistě se budete poohlížet nejen po špičkové lokalitě, ale i kvalitním vybavení. V tomto článku vám prozradí

projít na článek

Zimní fotografie

Zimní fotografie chalupy Herálec. Během zimních měsíců, pokud je dostatek sněhu, jsou v okolí chalupy vyjeté běžkařské stopy. The post Zimní fotografie first appeared on Ubytování Herálec.

projít na článek

Exteriér Chalupy Herálec

Ubytování Chalupa Herálec může svům hostům nabídnout řadu venkovních aktivit. Mezi ně patří trampolína Springfree a bazén (v letních měsících), ohniště, petang, ruské kuželky, lehátka, volejbalové hřiště včetně sítě či venkovní gril.

projít na článek

Pronájem pouze chalupy v Bílých Poličanech

Milí přátelé, od roku 2018 jsme se rozhodli pronajímat pouze jednu chalupu a to v Bílých Poličanech: http://rekreation.cz/ubytovani/chalupa-v-bilych-policanech/ V naší druhé chalupě ve Velkém Vřešťově se bude natrvalo bydlet. Děkujeme za pochopení. Čekejt

projít na článek

Koupání

Nejbližší zchlazení v parném létě naleznete v našem potoce hned vedle chalupy. Komu to nestačí může navštívit řadu přírodních nebo umělých koupališť v blízkém okolí.

projít na článek