Polsko od soboty otevře hranice lidem z EU

10.06.2020 – Varšava ČTK, Polsko otevře 13. června hranice se sousedními zeměmi, které jsou členy Evropské unie. Podle agentury PAP to oznámil polský premiér Mateusz Morawiecki. Hranice země uzavřela v březnu v rámci preventivních opatření proti šíření koronaviru.

projít na článek

Ježibaba zve také neočkované

Spolková samospráva Království perníku dává na vědomost všem domorodcům i cizincům, že ve dnech 27. - 31. 12. 2021 otevře své hranice pro žádosti o azyl a celní odbavení.

projít na článek

Od soboty 6.7. máme opět otevřeno jako obvykle!

Vážení zákazníci, od soboty 6.7. jsme zase zpátky! A rovnou s novou podlahou :) I ve státní svátek máme otevřeno jako obvykle, 9-20 hod. Těšíme se na Vás. Příspěvek Od soboty 6.7. máme opět otevřeno jako obvykle! pochází z Kavárna Bez konceptu

projít na článek

PF 2022 od spolkové samosprávy

Spolková samospráva na vědomost dává všem domorodcům i cizincům, že Království perníku uložilo Ježibabu k zimnímu spánku a že své hranice pro žádosti o azyl a celní odbavení otevře první sobotu v březnu 2022.

projít na článek

PF 2023 od spolkové samosprávy

Spolková samospráva na vědomost dává všem domorodcům i cizincům, že Království perníku uložilo Ježibabu k zimnímu spánku a že své hranice pro žádosti o azyl a celní odbavení otevře první sobotu v březnu 2023.

projít na článek

Autodrom otevře o prázdninách velký závodní okruh nejen školákům

Mostecký autodrom otevře o pololetních prázdninách v pátek 3. února velký závodní okruh veřejnosti. Nejen školáci si tak od 09:00 do 16:00 hodin mohou zajezdit na běžkách, nebo se jen po okruhu projít. Příležitost k prohlídce dráhy „na vlastní nohy“ ale m

projít na článek